Дългогодишният главен редактор на в. Труд Тошо Тошев излезе с

...
Дългогодишният главен редактор на в. Труд Тошо Тошев излезе с
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Журналистът Тошо Тошев с изненадващ коментар за "ДЕБИЛ"-ната реплика на Иво Христов!

Дългогодишният основен редактор на в. " Труд " Тошо Тошев излезе с неочакван коментар на репликата на депутата Иво Христов, че 80% от българите са дебили. Журналистът дълго време пазеше безмълвие, което реши да наруши във връзка скандалните думи на народния представител от Българска социалистическа партия, за които той въпреки всичко сервира своите извинения.

" Ще кажа и аз нещо за проф. Иво Христов.
За жал не се познавам персонално с него, а другояче с кого ли не ме срещна животът. Въпреки това настоявам, че той е един най-начетените и смели българи, който чувам или чета на драго сърце щом ми се отдаде случай да го видя в медиите ", съобщи Тошев в персоналния си профил в обществените мрежи.

" Е, и аз мисля съвсем като него, че всички ние, които населяваме българската земя, сме умни, образовани, работливи и положителни хора. Няма простаци, дебили или различен тип мръсна пяна, закриваща като облак ненавист слънцето ни. Поради тази причина /о, може би професорът знае по-добре.../ си живеем тук като в небесния парадайс, както се твърди в гордия ни народен химн: спокойни, богати, щастливи.
И... нямам желание да се оправдавам за тия си мисли! ", добави журналистът.

Коментарът му бе посрещнат с разнообразни реакции.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР