Дългогодишният директор на СУ Христо Смирненски в Черноочене и председател

...
Дългогодишният директор на СУ Христо Смирненски в Черноочене и председател
Коментари Харесай

Директорът на училището в Черноочене е загинал по време на лов

Дългогодишният шеф на СУ " Христо Смирненски " в Черноочене и ръководител на общинската организация на Българска социалистическа партия в Черноочене Иван Стойков е умрял при драматичен случай по време на лов. Той е открит с прострелна рана и е умрял в землището на село Лясково в събота. 
Прочетете още
В формалното известие от районния пресцентър на Министерство на вътрешните работи в Кърджали се споделя, че 64-годишен мъж е бил открит с прострелна рана и умрял по време на ловджийски излет в землището на село Лясково. Сигнал за трагичния случай бил подаден на единния европейски номер 112 на 26 ноември малко след 12 часа. Дежурна оперативна група от РУ-Кърджали и следовател направили оглед на мястото на произшествието. Тялото е било превозено за аутопсия в Отделението по правосъдна медицина в кърджалийската болница. Образувано е досъдебно произвеждане по разказа на Окръжния следствен отдел в Окръжна прокуратура-Кърджали. 

Според близки на Иван Стойков, той се е прострелял несъзнателно самичък, написа БНР. Ловец е от дълги години и постоянно е бил деликатен и безупречен с оръжието, по тази причина допускат, че нещастието е станала инцидентно.

Трагично починалият Иван Стойков е дълготраен ръководител на общинската организация на Българска социалистическа партия в община Черноочене и член на Областния съвет на Българска социалистическа партия в Кърджали. От партията излязоха със известие, в което се споделя: " Трудно е да повярваме, че това е истина! Дълбоко скърбим за загубата! В нашето партийно семейство остава вечно празно неговото място. Светъл път в по-добрия свят, другарю! Почивай в мир! Поклон! "

Иван Стойков беше дълготраен шеф на Средното учебно заведение " Христо Смирненски " в Черноочене. 
" Добрите хора не умират, не се трансформират в пепел или в пушек, те постоянно оставят светла следа и почтен път, по който да вървим. " " Напусна ни един популярен човек, отдал годините си за образованието в региона на община Черноочене. " " Човек е паметен не с това, което е направил, а с това, което е оставил! Нека в Рая да ви е безконечен покой ", пишат в обществените мрежи негови възпитаници. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР