Дълго време Южна Америка имаше предимство спрямо Европа по отношение

...
Дълго време Южна Америка имаше предимство спрямо Европа по отношение
Коментари Харесай

Бразилия или Аржентина? - прогнозите на WINBET frognews.bg

Дълго време Южна Америка имаше преимущество по отношение на Европа във връзка с международните трофеи. Но в последните 20 години везните внезапно се наклониха в интерес на Стария континент. Стигна се до такава степен, че два пъти в последните пет издания на международното полуфиналната компания бе напълно европейска. Южна Америка жадува за своя реванш и мечтае за края на 20-годишната суша. И тъй като предходното международно състезание, извършено в Азия, бе извоювано от Бразилия, знаците са окуражителни.

 

WINBET към този момент приема за бъдещия международен първенец по футбол и клиентите на уеб страницата могат да се включат в специфичната, в която могат да завоюват до 2000 лева бонус безвъзмезден залог

 

Бразилия
Бразилия е лидер в ранглистата на ФИФА, в серия от седем следващи победи и 12 от последните си 15 мача при единствено едно проваляне въобще от 15 ноември 2019 година насам. Дори единствено в случай че се опрем на сухата статистика е ясно за какво прогнозите за международен първенец стартират точно със „ Селесао “.

 

Преди четири години, „ златистите “ паднаха нещастно на четвъртфинал против Белгия. Единствената им загуба от този момент в формален мач бе на финала на миналогодишната „ Копа Америка “ против Аржентина. Между тези две разочарования бе извоювана купата на Южна Америка през 2019 година Селекцията на треньора Чичи стига надалеч, където и да се появи, а през предходната година младежите станаха и олимпийски първенци и бъдещето е толкоз блестящо, че чак заслепява.

 

Бразилия е в група, в която (както през 2018 г.) може да си разреши да управлява хода на нещата и в случай че желае, да си избере поток за елиминациите. При първо място това ще значи евентуален четвъртфинал с Германия или Испания и полуфинал с Аржентина или Нидерландия. При второ място пътят минава вероятно през Португалия и Белгия, само че полуфинал с Англия или Франция не плаши никого. Бразилия е с коефициент за купа 5.00* и в случай, че отборът е в най-дългата си суша откъм международна купа за последните 60 години, моментът наподобява назрял.

 

Аржентина
Аржентина е последният южноамерикански отбор, играл край на международно. Подобно на Бразилия, „ Албиселесте “ минаха без загуба през квалификационния маратон, а последната им такава въобще бе на полуфинала на „ Копа Америка “ през 2019 година против съседите от Север. Оттогава селекцията на Лионел Скалони записа 24 победи и 11 равенства, а методът, по който европейските първенци Италия бяха размазани в разногласието за „ Финалисима “ през юни, бе стряскащ.

 

Върху Лео Меси към този момент не тегне натиска да донесе трофей на страната си, само че неналичието на Пауло Дибала, който се контузи неуместно биейки дузпа за Рома, ще се усети. Аржентина не би трябвало да срещне проблеми за първото място в групата си, само че ще е неприятно (най-вече откъм мемоари с четиригодишна давност) да срещне Франция на осминафинал.

Пътят през елиминациите в действителност дава обещание да е много тежък (евентуален четвъртфинал с Нидерлания и полуфинал с Бразилия), което при спринтьорският формат на шампионата не е целесъобразно. Подкрепата за Аржентина върви с коефициент 6.50 за международна купа от WINBET.

 

Какво може да предложи Европа като отговор?

 

Франция
Франция е първа измежду отборите от Стария континент по коефициент със 7.00 Но въпросителните при петлите са доста. Представянето в Лигата на нациите през юни бе цялостна злополука. Знакови фигури като Пол Погба и Н`Голо Канте са навън заради травми. Още най-малко трима евентуални титуляри, отпред с Рафел Варан, сега са в залата за рехабилитации вместо на терена. А връщането на Карим Бензема в тима повече навреди на хармонията, в сравнение с спомогна за повдигането на равнището.

 

Ако Франция завоюва групата си (а това “ако “ е много огромно поради резултатите с Дания през тази година), пътят ще е прелестен. Осминафинал с Мексико или Полша, четвъртфинал с Англия и полуфинал с Белгия или Португалия. Но единствено върлите почитатели на „ петлите “ имат вяра в повторението на триумфа отпреди четири години.

 

Германия
Проблемите с травми изтезават и германците, които след големия неуспех през 2018 година в Русия ще би трябвало да чистят петна от физиономията си. Първите резултати на Ханзи Флик като селекционер бяха отлични, само че 2022 година е друга бира. Въпреки че размазващото 5:2 против Италия бе впечатляващо.

 

Германия не попадна в първа урна в жребия и налетя на Испания в предварителната група. Но всяко зло за положително – Бундестимът ще може елементарно да пресмята нужното развиване на битката в търсене на комфортен поток. И второто място в групата май наподобява за предпочитане, тъй като след предстоящ осминафинал с Белгия идва вероятно Португалия, а по-късно Англия или Франция.

 

Спирачка тук може да бъде контузията на Мануел Нойер, който не играе от близо месец. Лирой Сане, Марко Ройс, Флориан Вирц, а неотдавна и Тимо Вернер също са в лазарета. Титла би изравнила Германия с Бразилия като № 1 за всички времена, а коефициентът на WINBET за такава е 11.00.

 

Испания
Споменатата Испания предложи две неугледни участия в международни шампионати след купата от 2010 година, само че полуфиналът на Евро 2020 е увещание, че изворът с гении не пресъхва. За „ Ла Фурия “ казусът е селекционерският пост. Луис Енрике си прави прелестно работата, само че му пречат всички спекулации за вероятно бъдещо отиване в Атлетико Мадрид. Откъм травми това май е най-здравият от всички тимове на шампионата и единствено Микел Оярсабал е под въпрос.

 

Но изгубеният край на Лигата на нациите през предходната година сподели неналичието на водеща фигура. Затова и коефициентът за купа в WINBET е относително висок – 9.50.

 

Англия

Англия е огромната мистерия на това международно. Ако се съди по представянето в Лигата на нациите, родината на футбола е обречена. Още повече, че в отбрана има толкоз изчезнали и под въпрос, че Гарет Саутгейт ще би трябвало да гради съвсем от нулата. Вратарският пост с Арън Рамсдейл и Джордан Пикфорд е голяма уязвимост, само че пък в офанзива мощта е за завиждане.

 

Старото предписание, че един тим се построява от отбраната, обрича на пръв взор англичаните. Но в случай че завоюват групата си и влязат в долния поток, нищо не се знае. Трофеят не е стъпвал на Острова откогато починалата Елизабет II го връчи на починалия Боби Мур през 1966 година Титла на Англия WINBET предлага за 9.00.

 

Белгия
Третите от 2018 година, Белгия, имат финален късмет за популярност преди златното им потомство да мине в историята. „ Червените дяволи “ при Роберто Мартинес постоянно стигат надалеч, само че в никакъв случай докрая. Все отново това е единствената страна в историята на ранглистата, стигала № 1 без да е била международен или континентален първенец.

Тук проблемите са свързани с форма (Ромелу Лукаку), декаданс (Еден Азар) и остаряване (Тоби Алдервейрелд и Ян Фертонген). Мач против Германия или Испания на осминафинал е мъчно начало на елиминациите и по тази причина WINBET прави оценка възможностите за купа на 17.00.

 

Нидерландия и Дания
И не на последно място: двата тима, които не попадат тъкмо в графата „ любимци “, само че от които може да се чака изненада, са Нидерландия и Дания. „ Оранжевите “ получиха подарък попадайки в групата на домакините. И видяно действително могат да минат през първия кръг даже с пусната ръчна. Четвъртфинал на Нидерландия против Аржентина ще е противен, само че треньорът Луи ван Хаал няма самообладание да получи късмет за реванш за случилото се през 2014 година Титла на Нидерландия след три втори места, би била връщане към ерата на романтизма и се предлага за 13.00.

 

Дания бяха най-убедителният тим в зона „ Европа “ в квалификациите, а какво могат когато наберат скорост сподели Евро 2020. Франция в групата въобще не плаши „ Червеният динамит “, а влязат ли в поток с Мексико, Полша, Англия, Белгия и Португалия – единствено гледайте. На международно Дания има всичко на всичко един четвъртфинал, а за повдигане на шампионската купа WINBET предлага коефициент 26.00.

 

*Коефициентите са годни към 6:00 ч. на 9 ноември 2022 година За настоящите коефициенти, апелирам посетете 
winbet.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР