Дълго време след раздялата с Дженифър Лопес, Алекс Родригес не

...
Дълго време след раздялата с Дженифър Лопес, Алекс Родригес не
Коментари Харесай

Алекс Родригес отново сам?

Дълго време след раздялата с Дженифър Лопес, Алекс Родригес не беше засичан с никоя жена. И до момента в който някогашната му другарка споделяше " Да " на Бен Афлек, нещата при екс бейзболиста не изглеждаха толкоз розови. Или най-малко до първите вести, които го свързваха с професионалната състезателка по бодибилдинг Катрин Паджет.

За сантиментални връзки сред двамата се заприказва през юни. Но единствено три месеца по-късно нещата май стоят по различен метод.

Според източник на People двамата са се разделили. " Така просто се развиха нещата ", споделя той. Въпреки че не са дружно, по думите му Родригес и Паджет не са в неприятни връзки, в действителност им е  " по-добре като другари ".

Новината за раздялата се появи в неделя, 4 септември, когато непосредствен до двойката разкри пред Page Six, че Алекс и Катрин не са дружно и сега са положителни другари. Явно това, което се случи сред тях, не им пречи да не престават да са извънредно сплотени.

Всъщност двамата така и не са потвърждавали връзката си обществено. Според тях през лятото са имали просто " инцидентни срещи ", когато са видяни дружно в нощни клубове и празненства в Италия, Испания и Ню Йорк.

За първи път двойката влезе в заглавията през юни, когато бодибилдърката качи фотография с Алекс на борда на яхта с другари. По-късно същия месец двамата са уловени да се държат за ръце в Ню Йорк след партито за концерта на Machine Gun Kelly в Madison Square Garden.

Изглежда връзката беше почнала да става по-сериозна, откакто Катрин се беше срещнала с дъщерите на някогашния бейзболист, които се причислиха към ваканцията им в Италия. Алекс Родригес има две дъщери от Синтия Скъртис - Наташа и Ела. Въпреки че не са дружно, двамата остават близки и постоянно прекарват време дружно с девойките.

Дали Родригес публично е самичък - към момента не можем да потвърдим. Но бихме предположили по какъв начин са се развили нещата с Катрин Паджет от новия му статус в Instagram. " Вечеря за един... игра на Yankees ", написа той към стори в обществената мрежа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР