Дългът на Левски към НАП в голяма степен може да

...
Дългът на Левски към НАП в голяма степен може да
Коментари Харесай

Финансова компания поема дългa на Левски към НАП

Дългът на Левски към Национална агенция за приходите в огромна степен може да се смята за организиран и това ще бъде оповестено от „ Герена “ в идващите дни, оповестява " Тема спорт ". Сините са в развой на подписване на партньорство с сдружение, което се занимава с разпределяне на заеми със средства, които не са набирани посредством обществено привличане на влогове или други възстановими средства, според Закона за кредитните институции. Компанията има ползи във футбола, като има участия и в други български клубове, както спонсортво в една от структурите на БФС.

Очаква се сдружението да изкупи дълга на Левски към приходната организация, не е ясно дали става въпрос за главницата или за цялата изискуема сума, която по последни публични данни е близо 12 милиона лв.. Само лихвата, която сините заплащат всеки ден към държавтата хазна е над 2500 лв.. По-скоро договорката ще е за изцяло изкупуване на дълга.

Това е предстоящата вест от сините ентусиасти, които в последните 2 месеца първо от Наско Сираков, а по-късно и от Даниел Боримиров научиха със загадъчни анонси. Най-напред притежателят, а на 24 май и новия изпълнителен шеф оповестиха, че за Левски предстоят положителни дни, като и двамата гарнираха изявленията с лека оптимистична усмивка.

Новият сътрудник на Левски ще обезпечи обособен приходен поток в клуба от „ Герена “, другият би трябвало да е след предстоящото второ издаване на акции. При първото предложение на бумаги бяха набрани над 200 хиляди лв., които опидоха непосредствено в Национална агенция за приходите.

Агенцията наложи запор на всички доходи в клуба в размер на 30 %. Отговорници от хазната и представители на компанията, която е част от финансов мегахолдинг, към този момент са подготвили метода, по който да бъде завършена документалната част по погасяването дълга на Левски.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР