Дълбоко вярвам, че успелите хора са тези, които трябва да

...
Дълбоко вярвам, че успелите хора са тези, които трябва да
Коментари Харесай

Васил Терзиев: Имаме най-добри шансове да спечелим София и да я управляваме качествено

Дълбоко имам вяра, че съумелите хора са тези, които би трябвало да се връщат към обществото. Идват моменти, когато би трябвало да направиш този избор - дали да стоиш в профил, да гледаш какво се случва и да си неудовлетворен, или просто да направиш нещо по въпроса, когато имаш тази опция. Това съобщи в първото си телевизионно изявление по претендентът за кмет на София Васил Терзиев, повдигнат от ПП-ДБ и „ Спаси София ”.

„ Аз съм имал много политически оферти през годините, за разнообразни функции от разнообразни партии, в това число имаше отворен диалог да бъда претендент за кмет и на предишните избори. Тогава предлагането беше от „ Демократична България ”. Бил ми е предлаган и министерски пост - стопанска система, нововъведения,още преди „ Продължаваме Промяната ”, добави той.

Въпреки предложенията през годините, в този момент взема решение да се включи в борбата за София, тъй като усеща, че може да бъде потребен. „ Сега имаше потребност да намерим път към това да обединим всички тези обединения към едно, с цел да имаме най-хубави шансове да спечелим София и да я управляваме качествено ”, изясни претендентът за кмет на столицата.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР