Дълбоко съм натъжен от загубата на Владимир Жириновски. Това заяви

...
Дълбоко съм натъжен от загубата на Владимир Жириновски. Това заяви
Коментари Харесай

Путин: Дълбоко съм натъжен от загубата на Жириновски

Дълбоко съм тъжен от загубата на Владимир Жириновски. Това съобщи Владимир Путин в съболезнованията, които е поднесъл на водача на Либерално-демократическата партия на Русия (ЛДПР), оповестява ТАСС.

" Владимир Жириновски беше умел политик, деятелен и открит човек, ослепителен оратор и полемист. Основател и непрекъснат водач на една от най-старите политически партии в страната, той направи доста за одобряването и развиването на съветския парламентаризъм и националното законодателство и откровено се стремеше да способства за решаването на най-важните национални задания ", се споделя в съболезнователния адрес.

Путин акцентира, че " постоянно, във всяка публика, в най-острите полемики ", Жириновски е защитавал патриотичната позиция, ползите на Русия, съобщи вести.бг.

" Ще запазим добър, ярък спомен за него. Моля, предайте моите съболезнования на фамилията и приятелите на Владимир Волфович ", се споделя в съболезнователното писмо.

Източник от ЛДПР заяви, че Жириновски ще бъде заровен на Троекуровското гробище в Москва, където е последният дом на негови родственици.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР