Дакота Джонсън привлече още една топ марка за своето пътуване

...
Дакота Джонсън привлече още една топ марка за своето пътуване
Коментари Харесай

Дакота Джонсън без бельо на червения килим

Дакота Джонсън притегли още една топ марка за своето пътешестване с методично обличане в промоционалното турне на Мадам Уеб. Гучи е най-новият лейбъл, който се заплита в света на комплицирани мрежи и решетки в опит да направи новата водеща дама на Марвел да наподобява по този начин, като че ли въплъщава нейния воин, който в действителност не е секси паякообразно, а ясновидец и предугадващ мутант. Спайдърмен да пие една студена вода!

Освен структурно достижение в кристалното окачване (голите рокли не са по-голи), персонализираният външен тип е прелом в промишлеността. Една от първите рокли на аления килим, излязла от Гучи на Сабато Де Сарно, обсипаната с искра " апаш на подиуми " алармира, че Джонсън, чиято стилистка Кейт Йънг разказва като притежаваща „ тяло на стриптизьорка “, е отпред в описите с стремежи на дизайнерите да носят техните дизайни за установяване на дневния ред (Тейлър Суифт и Дуа Липа моделираха встъпителното вечерно облекло на креативния директор).



Докато нейната колежка от Мадам Уеб Сидни Суини също прегърна високия чист външен тип в Оскар де ла Рента, pin-up Euphoria едвам съумя да надникне в играта на методично обличане. Това е препълнено пространство, с Марго Роби, която към момента по някакъв метод включва референциите на Барби по време на сезона на премиите, а Зендая и Тимъти Шаламе живеят в фешън полесражение, въодушевено от Дюн: всички изобретателно опустошени, ориентирани погледи от най-горещите гении в промишлеността, които всички желаят да получат парче от пая със звезди. Сред възела от паяжини, дъвка и пясъчна ризница, към този момент е невероятно да разберете по какъв начин наподобява някой! Дори Зендая, която отдава респект на героите си още от дните на Спайди Вселената, би трябвало да се съгласи, че сме достигнали върховата препоръка за филми.

Тъй като интернет е във безконечна буйна спекулация с транспарантната рокля, нещо ни подсказва, че това не е последното, което ще забележим от оплетените долни бузи на Дакота. Но с наближаването на Оскарите ще си коства да практикувате фини кимания – като дребното златно мече, което Джеръми Алън Уайт носи в джоба на костюма си на Златните глобуси – с цел да избегнете по-късно да изглеждате като анимационен воин в Залата на славата на Холивуд. Личен жанр за победа!

Източник: Vogue

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР