Дъждът, който се сипе над снежна Враца, вече предизвика първото

...
Дъждът, който се сипе над снежна Враца, вече предизвика първото
Коментари Харесай

Ледено бедствие! Верижна катастрофа на надлеза във Враца, коли се въртят като пумпали /снимки/

Дъждът, който се сипе над снежна Враца, към този момент провокира първото ПТП. Надлезът до КАТ във Враца се е трансформирал в ледена пързалка и колите се въртят като пумпали. Преди минути там стана верижна злополука, видя единствено BulNews.bg.
В момента на местопроизшествието има три автомобила – „ Тойота Корола “, „ Фолксваген Голф “ и „ Мазда “. По думите на водачите обаче са взели участие още две, които са си тръгнали. Те се били завъртели на шосето и движещата се зад тях жена с „ Голф “-а се пробвала да избегне удар. Тя се забила в мантинелата, а колите зад нея също се завъртели и се блъснали една в друга.
Шосето е тотално заледено и по него не може да се върви. Проблемът е провокиран от новия асфалт, с който бяха закърпени дупките по наделеза. Ремонтът не е приключен и е трябвало да бъде положен още един пласт. По тази причина, откакто гумите минат по него, водачите губят надзор над кормилото и колата става неуправляема.
Докато наш екип бе на мястото на случая, още две коли се чухнаха на заледения надлез. По молба на полицията служебният автомобил на медията блокира придвижването по проблематичния сектор. В момента се чака екип на БКС, който да опесъчи шосето.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР