Дъжд отложи първия мач на Григор Димитров на и доведе

...
Дъжд отложи първия мач на Григор Димитров на и доведе
Коментари Харесай

Дъжд отложи първия мач на Григор Димитров на "Уимбълдън"

Дъжд отсрочи първия мач на Григор Димитров на и докара до смяна в програмата на шампионата. Българинът трябваше да се изправи против от Япония Шо Шимабукуро в трета среща на корт №18.

Целият график обаче беше повлиян от нескончаем дъжд в Лондон. Това разреши само да се играят мачовете на двата закрити корта - централният и №1.

Засега уредниците афишират, че ще завършат мачовете, които бяха прекратени, както и тези които са втори в графика на дадените външни кортове.

От мачовете, които съумяха да се изиграят Карлос Алкарас реализира победа над ветерана от Франция Жереми Шарди - 6:0, 6:2, 7:5. Световният №1 се оправи със противника си за единствено час и 55 минути.

Алкарас към момента няма загуба на трева през 2023 година, като е в серия от шест следващи победи. За Шарди пък това беше финален мач в кариерата.

Във втори кръг Алкарас ще играе с спечелилия от френския дуел - Александър Мюлер против Артур Риндеркнеш.

Напред продължава и шампионката при дамите от 2022 година Елена Рибакина. Играещата за Казахстан тенисистка победи Шелби Роджърс след поврат - 4:6, 6:1, 6:2. Следващата ѝ съперничка ще бъде Нао Хибино или Ализе Корне.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР