Дъжд от червеи в Пекин. В невероятен клип The Rio

...
Дъжд от червеи в Пекин. В невероятен клип The Rio
Коментари Харесай

Дъжд от червеи в Пекин

Дъжд от червеи в Пекин. В необикновен клип The Rio Times показа фрагменти от улиците на Пекин, на който феновете могат да видят слузести същества, покриващи коли и тротоари.

Според видеоклипове, оповестени в обществените мрежи, “дъжд от червеи ” е наводнил Пекин тази седмица. На фрагментите е допустимо да се видят “животните ”, покриващи улици и транспортни средства, написа NOVA.

Научното списание „ Mother Nature Network “ излезе с вероятен отговор, че леките създания може да са били отнесени от някой мощен вятър, който от своя страна да е основал ураганен ураган, откакто вятърът е намалял – нещо, което съгласно тях не е толкоз извънредно, колкото си мислите.

Други пък са сигурни, че дъждът от червеи в странни региони е просто смешка, осъществена от някой, който има прекомерно доста време за губене. Но евентуално най-хубавият отговор, който може да опровергае дъжда от червеи, е, че това въобще не са слузести същества, а са цветчета от топола. По време на цъфтежа си дървото образува ослепително голям брой от цветове, които извънредно доста наподобяват на червеи – изключително когато се намокрят.

Микробус се вряза в пешеходци в Канада

Източник: mediata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР