Дъжд и облачно време белязаха почивните дни в по-голяма част

...
Дъжд и облачно време белязаха почивните дни в по-голяма част
Коментари Харесай

Наводнено кръгово ядоса шофьори, но видяха и плюс СНИМКИ

Дъжд и облачно време белязаха почивните дни в по-голяма част от страната, а температурите доста паднаха. На този декор преваляванията във Велико Търново изнервиха водачите.

Вчера кръгово кръстовище в града бе под вода. Като преминаващите коли газеха в най-малко 15-20 см. вода, която бе заляла асфалта.

Ситуацията възмути локалните поданици, които изляха недоволството си в обществените мрежи, където бе споделена обстановката. Някои от тях означават, че преваляванията още веднъж са изненадали всички, отпред с ръководещите. Други прибавят, че сходни обстановки има постоянно. Не липсват и  търновци, които  не губят възприятието си за комизъм.

Някои оферират да се стартира бизнес с джетове и гондоли, които да разхождат туристите в региона. Според тях е нужно само да се построи пристан. Шегаджии означават, че след времената на царете Симеон I, Иван - Асен II и Калоян старопрестолният град още веднъж е на три морета. Трети измислят и име на " водния басейн " - Болярско море.

Предлагаме ви някои от духовитите, само че и ядовити мнения на търновлии:

" Бизнес ниша- гондоли с гондолиери по кръговото. Яко ще ръсим туристите. Само едно малко кейче тряба да се построи ", предлага Николай П.
" Дъждът отново ги изненада ", отбелязва Цветомир Д.  " Това скапано кръгово няма оправяне, всякога след пороен дъжд  по този начин става ", коменитра Николай М.
  " Какво кръгово? Това е река Янтра! Тези коли плашат рибата ", майтапи се Марин Р. Но не всички подхождат с неодобрение. Сред жителите на града има оптимисти, които виждат плюс  в казуса. Един от локалните счита, че най-сетне прекосяването през кръговото, без значение от водното затруднение, става умерено. Като водачите не бързат, не се препират, не свирят с клаксони.  " Значи можело в това кръгово да се кара и постепенно, без да сечеш пътя на някой. Забележете по какъв начин се изчакват и няма клаксони ",  счита Ангел А. 


Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР