Daimler Buses си поставя амбициозни цели за бъдещето. Компанията вече

...
Daimler Buses си поставя амбициозни цели за бъдещето. Компанията вече
Коментари Харесай

Daimler Buses разширява пазарното си лидерство

Daimler Buses си слага амбициозни цели за бъдещето. Компанията към този момент е пазарен водач на всички свои съществени световни пазари и би желала да разшири още повече тази позиция до 2030 година Производителят също по този начин се стреми към поправена възвръщаемост на продажбите от девет % до края на десетилетието при удобни пазарни условия. Daimler Buses възнамерява да реализира осем % още през 2025 година

Компанията би трябвало да стане по-печеливша даже в не толкоз идеална пазарна среда. Производителят желае на първо място да направи нужните вложения, свързани с трансформацията и в допълнение да ускори своята конкурентоспособност в дълготраен проект. В допълнение към поредното разширение на електропортфолиото си, компанията възнамерява да приведе в още по-голяма степен предлаганите услуги в сходство с изменящите се потребности на клиентите.

Производителят също по този начин желае да напредне в дигитализацията на продуктите и процесите, с цел да сътвори спомагателна добавена стойност за клиентите и да увеличи успеваемостта в компанията. Всички ограничения би трябвало да се ползват от близко и да способстват за холистична, фокусирана върху клиента тактика.

Тил Обервьордер, основен изпълнителен шеф на Daimler Buses, разгласи това на събитие, проведено от производителя в Мадрид: „ Трансформацията на нашата промишленост е в разгара си и търсенето на екологично чисти транспортни средства непрестанно нараства. Можем да създадем света по-устойчив с локално CO2 неутрални рейсове и по този метод да дадем значим принос за ограничение на изменението на климата. Ние сме твърдо уверени, че това е „ Десетилетието на рейса ". Искаме да използваме допустимо най-добре опциите, които пораждат, и от позицията на силата да оформим трансформацията с нашите артикули и услуги като никой различен. "

Daimler Buses възнамерява да разгласи спомагателни вести по отношение на тактиката си за електрификация на дните на eMobility Days в края на годината.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР