Дагмар била красиво, младо момиче, което имало пред себе си

...
Дагмар била красиво, младо момиче, което имало пред себе си
Коментари Харесай

Националисти докараха красива полякиня до самоубийство, не била като тях

Дагмар била красиво, младо момиче, което имало пред себе си цялото бъдеще. След завършването на междинното учебно заведение желала да следва снимка, имала обичащо семейство и другари. Дори и това не я спряло да се самоубие в тоалетните на междинното учебно заведение в Корнуел.

Случаят се гледа сега от британския съд. По време на делото станало ясно, че Дагмар постоянно споделяла с майка си. Разказвала й, че съученичките й се подигравали, наричали я глупава полякиня и й крещели да се върне в своята си страна.

Младото момиче понасяло тежко расистките подвиквания и подигравките. Ден преди да се самоубие, в съблекалнята на физкултурния салон се стигнало до следващия случай.

Съучениците почнали още веднъж да й се подиграват и да й подвикват обиди. Този път – поради метода, по който играла волейбол. Момичето си изпуснало нервите и блъснало с всичка мощ по стената, наранило си ръката и се наложило да бъде прегледано в болница.



Отчаяна, Дагмар позвънила на другия ден на татко си и му споделила, че има съществени проблеми. Той я изпратил на учебно заведение, с обещанието, че ще поговорят следобяд. Тогава не знаел, че е позволил съдбовна неточност. В час по математика Дагмар споделила, че не се усеща добре и отишло до момичешката тоалетна, където се обесила.

Тялото й било намерено чак след час и половина. Веднага били извикани лекари, само че те не могли да оказват помощ. Същия ден бащата чакал щерка си пред учебно заведение, когато му се обадила брачната половинка му, че детето им към този момент не е живо.

Аутопсията посочила, че в тялото на момичето не е имало нито алкохол, нито опиати. Според родителите на Дагмар проблемите в учебно заведение почнали, откакто тя влезнала в приблизително учебно заведение, където нямала никакви другари. Вкъщи непрестанно молила да я реалокират в друго учебно заведение, само че родителите й считали, че това е най-хубавото.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР