Дъблин. Повече от 80 000 души се събраха на стадион

...
Дъблин. Повече от 80 000 души се събраха на стадион
Коментари Харесай

Evening Standard: Повече от 80 хиляди се събраха за обръщението на Папата в Дъблин

Дъблин. Повече от 80 000 души се събраха на стадион " Кроук парк " в Дъблин събота вечер, където папата се обърна към събралите се за края на Фестивала на фамилиите, написа лондонския Evening Standard
Двучасовото събитие бе извършено, с цел да означи края на Световната среща на фамилиите 2018 година
Вечерта на празника бяха показани ирландски танци, класическа музика и детски хорове. Италианският тенор Андреа Бочели изпя Ave Maria. Ирландските звезди Даниел О`Донъл и Нейтън Картър също развълнуваха тълпата.
Изборът на тематики вечерта отразява целите в понтификата на папата Франциск, в това число бездомните, мигрантите и бежанците и грижата за Земята.
Той се обърна към множеството в края на събитието, обсъждайки значимостта на фамилията в ерата на обществените медии.
Папата сподели, че обществените медии могат да служат за създаване на мрежа от другарства и взаимност, само че той сподели, че те би трябвало да се употребяват единствено с сдържаност.
Той добави, че е значимо обществените медии " в никакъв случай да не се трансформират в опасност за действителните взаимоотношения, като ни затварят във виртуална действителност и ни изолират от доста действителните взаимоотношения, които ни оказват помощ да се развиваме "

Превод и редакция: Юлиян Марков
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР