Да, знам. Обикновено нямаме навик да правим така. Но има

...
Да, знам. Обикновено нямаме навик да правим така. Но има
Коментари Харесай

Секс на първа среща? Ама моля ви се, защо не!

Да, знам. Обикновено нямаме табиет да вършим по този начин. Но има моменти, в които привличането е толкоз мощно, че усещате по какъв начин ви се желае безусловно да се потопите в индивида против вас – като в широко море. Да се разтворите един в различен и да не мислите за нищо повече. По принцип дали да има, или не секс на първата среща взема решение дамата. Според обществото тя залага репутацията си, вземайки това решение. Но действително видяно, сексът на първата среща не е нещо ненормално. Ако и двамата го желаете.

Правилата изискват…
Те са неписани, само че към момента важат в някаква степен. И съгласно тях, сексът на първа среща ще остави усещане в мъжа, че дамата е прекомерно лековата. Дали? В Ню Йорк сексът на първа среща е прекомерно евентуален, в арабските страни – тотално табу. И у нас е нещо по средата. Но в действителност на кого му пука дали ще вършиме, или не секс – единствено на вас и индивида с вас, нали? Тогава? Защо не, в случай че ви се желае и ще ви достави наслаждение?

Въпрос на персонална независимост и предпочитание
Приемете го по този начин – нито е положително, нито е неприятно. Нещо обикновено е. Ако ви се прави секс, в случай че индивидът против вас ви подхожда, в случай че сте подготвени да поемете риска – давайте самоуверено напред. И не се тормозете, че по-късно няма да можете да се надявате на съществени връзки. Ако сте един за различен и в случай че сексът е добър, имате бъдеще.

Готови ли сте за това – душевен и физически?
Често възбудата и достигането до оргазъм са свързани с нервната ни система. Нали знаете,всичко се случва в мозъка. Ако там сигналът ви споделя – с него ще ти е хубаво, ще се отпуснеш и ще се наслаждаваш, направете го. Но в случай че ви се желае, обаче се притеснявате, изчакайте. После ще ви бъде по-хубаво. В общи линии всичко е самостоятелно. И зависи от вас, вашето тяло и чувства, не от публичните настройки и правила. В доста случаи сексът в действителност може да укрепи дадени връзки. Когато сътрудникът се усеща мечтан, той ще знае, че е и скъп, забавен, прелъстителен. Разбира се, единствено със секс връзка не се гради, само че той е един от главните строителни детайли.

Фантазията също има огромна роля.
Всъщност най-горещият секс постоянно се случва с сътрудник, който сте поискали още преди да видите. Помислете за това. А съгласно движимостите в занаята на половите удоволствия, по-ценният оргазъм е не физиологичният, а оня – на тотална приятност, когато другият усеща, че го желаете освен физически. Когато се отдавате напълно, когато безусловно душата ви споделя – вземи ме. Тогава и контактът ви ще премине границата на еднократното наслаждение, с цел да се трансформира в нещо по-дългосрочно и красиво.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР