Да, знаем, че днес всички са луднали покрай Черния петък

...
Да, знаем, че днес всички са луднали покрай Черния петък
Коментари Харесай

Черен петък за геймъри

Да, знаем, че през днешния ден всички са луднали около Черния петък и пониженията, които идват с него. Но в действителност има предложения, които не са за подценяване (може би и за изпускане).

 5 трика, с цел да извлечем максимума от Черен петък 2018
5 трика, с цел да извлечем максимума от Черен петък 2018

Утре е всеобщата нервност по извършване на покупки

Така и попаднахме на пониженията, които PlayStation и Xbox вършат в формалните си онлайн магазини. В уеб страницата на PlayStation виждаме доста, но в действителност доста, игри, които са намаляния сред 10 и 60% .

Можем да се сдобием с една от най-новите игри за PlayStation 4 - Marvel`s Spider-Man за 39.59 $ . Както и с тазгодишното издание на NBA 2K19 , която се продава за 29.99 . FIFA 19 Ultimate Edition пък е 49.99 $ .

 Xbox Game Pass идва и за компютър
Как Microsoft ще зарадва геймърите

Добра вест за потребителите на Xbox

Освен богатото многообразие от игри, можем да се възползваме и от понижение за PlayStation Now , като си включим услугата за една година за 79.99 $ . PlayStation Plus пък коства 39.99 $ за 12 месеца.

При Xbox обстановката е почти същата. Играта Assassin`s Creed Odyssey - Ultimate Edition за Xbox One се продава за 89.99 $ . А общоприетата версия на FIFA 19 за 35.99 $ .

 Marvel's Spider-Man, The Heist, PlayStation 4 и Черната котка - какъв ще бъде новият сюжет в играта
Спайдърмен се снабди с нова приятелка

Добра вест за феновете на играта Marvel`s Spider-Man

Можем обаче и да си купим подпора с много обичайно понижение. Xbox One X 1TB с джойстик коства 399 $ . Абсолютно същата подпора, само че с NBA 2K19 към нея идва за 429 $ .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР