Да забравите да вземете £1 за седмичното си пазаруване за

...
Да забравите да вземете £1 за седмичното си пазаруване за
Коментари Харесай

Хакването на женската количка за супермаркет оставя хората изумени, тъй като не е необходима монета от £1

Да забравите да вземете £1 за седмичното си извършване на покупки за количката в супермаркета е разочароващо - само че едно хакване може да ви избави.

Всички познаваме болката да стигнеш до супермаркета, с цел да пазаруваш седмично, единствено с цел да схванеш, че не си донесъл монета от £1 за количката. Досадната система е още по-разочароваща в този момент, когато множеството от нас не носят дребни пари със себе си всеки ден – само че може да има елементарно решение.

Една жена удиви хората онлайн със своя хак който отключва количките в супермаркета без потребност от монета и освен това, има два метода за еднакъв трик, тъй че можете да употребявате този, който работи по-добре за вас.

Хакът беше споделен в TikTok от @tiger_lee_uk, който сподели, че първият предмет, който можете да употребявате, в случай че нямате монети, е памучен тампон, прочут още като памучен тампон или Q-tip. Всичко, което би трябвало да извършите, е да натиснете памучната пръчица в слота за монети и ключът откъм гърба на дръжката на количката ще изскочи, което ще в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР