Да вземат ДНК от детето й, ако искат, тя знае,

...
Да вземат ДНК от детето й, ако искат, тя знае,
Коментари Харесай

Футболистът Станко Йовчев проговори била ли е сестра му с Бойко Борисов

Да вземат ДНК от детето й, в случай че желаят, тя знае, че това са цялостни нелепости и не обръща внимание

Бившият футболист на ЦСКА Станко Йовчев изрично съобщи пред " България Днес ", че фамилията му не се познава с експремиера Бойко Борисов. Неговата сестра Мис Бикини 2006 Борислава Йовчева продължава да бъде замесвана в придобилото известност следствие " Барселонагейт ".

Според изявления хубавицата е живяла в скандално добитото от Борисов имение в каталунската столица. Нещо повече - твърди се, че точно Бойко е татко на дъщеричката й Ема. Скандалът още веднъж набра известност, откакто прокуратурата изиска имунитета на водача на ГЕРБ, с цел да бъде разследван тъкмо по тази спекулация. По въпросното досъдебно произвеждане против Борисов са били събрани задоволително доказателства за пране на пари. Още преди няколко години cпeциaлизирaнoтo звeнo зa бoрбa c кoрупциятa към иcпaнcкaтa прoкурaтурa рaзcлeдвa прoизхoдa нa 5 млн. eврo.

" Дали се познаваме с Бойко Борисов? Никой не познавам аз, никой! Какво ме визира мен неговият имунитет и " Барселонагейт "? Не стопират да замесват сестра ми в това от години. Това са политически работи! Да си се оправят, мен това не ме вълнува по никакъв метод ", споделя Йовчев в диалог пред " България Днес ". Относно това, че съдът е дал позволение да се вземе ДНК от детето на миската, с цел да се ревизира дали фактически Бойко Борисов е бащата, Станко сподели:

" Да вземат ДНК, да вършат каквото желаят. Това мен не ме визира. Аз си имам мое си семейство. Да, сестра ми е част от него. Но аз от години към този момент съм си независим и не сме чак толкоз близки. Рядко се слушам със сестра ми. И нея не я интересуват тези неща. Тя знае, че това са цялостни нелепости и въобще не се занимава ", изясни още 34-годишният някогашен нападател. Станко сподели още, че не следи политическите разтърсвания в страната.

 

  " Не ме вълнува политиката въобще! Вярвате ли, че даже и телевизия не виждам? В България малките екрани са със мощните на деня, убедил съм се в това. Когато индивидът, на който в този момент желаят имунитета, беше мощен, го подкрепяха. Сега мощните са други. Животът не ми зависи от тези политически вести. Когато се оправи политическата сцена в България, тогава допускам, че никой няма да замесват повече в това. Затова и страната сега е в това състояние, всичко е комплицирано ", счита Станко Йовчев, спряган за зет на Бойко.

Името на друга известна моделка - Ивайло Бакалова, също бе забъркано в " Барселонагейт ", като тя даже се яви в качеството си на основен очевидец.

" Това, което се случва в страната, е извънредно и невиждано. Един човек я държи като пленник на своите лични ползи ", съобщи пред Нова телевизия някогашната Мис България. Манекенката разгласи, че е била заплашвана, само че не се опасява за живота си.

 

" Схемата е кошмарна и се стартира от най-ниските равнища, с цел да се стигне до най-високите. Как желаеме хората да приказват? Тях ги е боязън. Майка ми се опасява за мен. Няколко пъти хора от близкия кръг на господин Борисов идваха да ме предизвестяват, че това, което върша, е самоуверено, само че имам семейство и две деца ", сподели още Бакалова. Тя добави, че нейни познати са чули, че " Бойко Борисов е споделил, че ще ни завърши ". Близките до манекенката обяснили, че това ще се случи рано или късно, тъй като някогашният министър председател бил " извънредно злопаметен ".

Футболистът Станко Йовчев носеше екипа на ЦСКА сред 2007 и 2008 година и по-късно сред 2011 и 2013 година Той бе известно време отвън футбола, само че от тази пролет той влезе в управата на " Пирин " (Благоевград). Клубът се бори за оцеляването си в Първа лига.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР