Да влезе в мислите на хората, родени под тези знаци

...
Да влезе в мислите на хората, родени под тези знаци
Коментари Харесай

Те са под закрилата на тайнствени сили: Трите зодии, от които се е страхувала дори и Ванга

Да влезе в мислите на хората, родени под тези знаци на зодиака, е било мъчно даже за самата Ванга. Тя е говорела за специфичната сила, които представителите на тези три зодии имат, и по опция се е опитвала да не поддържа връзка с тях, написа съветският уебсайт Wdau.ru. 

Мнозина мечтаели да се срещнат от близко с най-известната сляпа пророчица на света през предишния век, само че не с всички тя желала да се среща и беседва... Нито статусът на претендента, нито парите му можели да повлияят на петричката гадателка, в случай че тя откажела срещата. Сред тези, които били прогонвани от нея още на входа, преобладавали представители на три знака от зодиака. Ванга ги считала за рискови. 

Пророчицата вярвала, че хората, родени под тези звезди, имат специфична сила - комбинация от мощ, шанс, само че някои от тях позволяват по-лесно до себе си тъмната мощ. 

Скорпион



Ванга избягвала да контактува с хора от зодия Скорпион, защото по думите ѝ те били " под закрилата на висшите сили ". Когато въпреки всичко ѝ се налагало по една или друга причина да комуникира с тях, по-късно ѝ трябвало доста време, с цел да се съвземе, оставала сама и желала да си почива. За не било мъчно да разчита мислите на Скорпиона, както и да се узнава ориста им. Сякаш нещо пречело на Ванга да влезе в главата на тези хора или да види предишното и бъдещето им.

Тя свързвала това и с обстоятелството, че самите Скорпиони са в положение съвсем да хипнотизират близките. Според нея доста хора попадали с лекост под властта на Скорпиона, те даже не усещали по какъв начин внезапно стартират да харесват човек от тази зодия, да следват всяко негово предпочитание и желание.

Скорпионите са решителни, подготвени на подвизи в името на задачата си. Те са кариеристи и са в положение да заемат управителни позиции даже в младостта си. Това е една от дребното зодии, цялостни с несъгласия, като че ли в един човек има доста други. Хитростта и интелигентността разрешават на Скорпионите да бъдат отлични манипулатори, невероятно е да спечелите в спор с тях, съперникът им постоянно ще бъде губещият. Те са харизматични и егоистични, ловко употребяват слабостите на другите за личните си цели.

Риби



Този знак се отличава с недоверчив шанс и дарба да планува бъдещето. Сред Рибите има доста хора с необикновени качества: те постоянно стопират крачка пред неприятностите, усещат добре измамата и измяната, като че ли знаят по какъв начин да постъпят вярно. Ванга е избягвала хората от този знак заради тяхната мощна сила, също така била сигурна, че Рибите нямат потребност от помощ, те сами могат да решат ориста си и да плануват бъдещето, считала тя.

За разлика от Скорпионите, Рибите притеглят другите не с хипнотичната си харизма, те са по-скоро психолози. Лесно разчитат настроенията, препоръките им се правят оценка от другари и родственици. Рибите не желаят да изпъкват и да бъдат център на вниманието в компанията на другари или в фамилния кръг, постоянно се държат с другите като към равни.

Но в случай че ненадейно се появи зложелател измежду хората от този знак, тогава е мъчно да си визиите по-лош зложелател от Риби. Те са способни на машинация, интриги, ще насочат всичките си връзки и сили към съперника и тогава горко на този, който се е осмелил да се озове във вражеската линия против зодия Риби. 

Лъв



Ванга се опитвала да стои надалеч и от представителите на зодия Лъв по същите аргументи, както от Скорпионите и Рибите. Сред Лъвовете, по думите ѝ, има доста хора с екстрасензорни качества, те са сложни за разчитане. Но за разлика от другите два знака, този има мощна мощ, която не всички Лъвове могат да управляват. Тяхната сила е като безпорядък. Загубата на надзор може да трансформира мълниеносно позитивните черти на Лъва в негативни.

Лъвовете са мощни, напористи, само че в случай че нещо не се получава както би трябвало, те са подготвени да унищожат всичко до основи. Те са харизматични, само че доста обидчиви - една неприятна смешка и Лъвът ще смъкна цялостен поток от негативизъм върху човек. Думите с негативна сила, изречени от хората от този знак, могат да станат оракулски. Лъвовете могат да съумеят в бизнеса, политиката, изкуството, само че единствено в случай че имат специфичен човек до себе си, който да насочи силата им в вярната посока. Тогава Лъвовете биха постигнали извънреден нравствен напредък и прозрения за забележимия и невидимия свят към тях. В противоположен случай Лъв, който самичък ръководи ресурсите си, би могъл да загуби всичко: да похарчи всички пари за нелепости, да направи неприятна договорка, да се свърже с рискови хора.

Зодиите, обречени на триумф съгласно Ванга

Ванга вярвала, че Везни, Овен и Водолей също имат неповторими качества - на тях врачката им приписвала високи екстрасензорни и отзивчиви качества и вярвала, че те са безусловно обречени на триумф.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР