Да възстановите връзката си, след като веднъж вече сте се

...
Да възстановите връзката си, след като веднъж вече сте се
Коментари Харесай

Как да възстановите връзката си, ако сте минали през раздяла

Да възстановите връзката си, откакто един път към този момент сте се разделили с колегата си, е доста комплицирана задача. Ако обаче и двамата желаете да си дадете втори късмет, макар всички компликации, които са ви разделили, има метод да го извършите. Най-важното е да бъдете търпеливи и да работите дружно за построяването на здрави и мощни взаимоотношения.

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Ето по какъв начин да възстановите връзката си след разлъка:

Покажете благодарност

Показването на благодарност и отбелязването на напредъка е от значително значение, когато обмисляте да се съберете още веднъж. Можете да изградите подкрепяща и грижовна среда, която предизвиква възприятието за обич, одобряване и непоклатимост във връзката, като показвате признателност за напъните и възхитителните черти на колегата си.

Празнуването на напредъка, реализиран по пътя, е също толкоз значимо в устрема да възстановите връзката си. Като отбелязвате тези значими моменти, вие подсилвате настъпилите позитивни промени и вдъхновявате по-нататъшния напредък и развиване. Когато изразявате признателност, бъдете съответни и откровени. Подчертайте качествата или дейностите, които са имали позитивно влияние върху вас или върху връзката.

 да възстановите връзката си

Поемете отговорност

Във всяка връзка поемането на отговорност е извънредно значима първа стъпка, защото изисква откровен размисъл и подготвеност да се надигнем пред личните си дефекти, неточности и държание. Поемането на отговорност допуска схващане на последствията от личните избори и дейности, демонстрация на съпричастност и съчувствие и основаване на пространство за помиряване и създаване на доверие.

Изключително значимо е също по този начин да се ангажирате с градивни промени, в случай че в действителност желаете да възстановите връзката си. Такива да вземем за пример са разрешаване на деструктивни държания, насърчаване на умения за другарство или блян към личностно развиване посредством съвещания или самоусъвършенстване.

 Как да възстановите връзката си, в случай че сте минали през разлъка

Бъдете гъвкави

Когато желаете да възстановите връзката си още веднъж след разлъка, от значително значение е да бъдете гъвкави и подготвени да се адаптирате, с цел да създадете по-здрава и пълноценна връзка. Готовността за адаптиране включва освобождение от остарели модели или привички, които може да са съдействали за раздялата, и разбиране на нови вероятности, хрумвания и подходи, които могат да подобрят качеството на връзката.

Здравата и щастлива връзка зависи от напъните и съдействието, които компромисът предизвиква. Приемането на нужните промени включва признаването, че персоналното израстване и рационализиране са нужни, с цел да може връзката да процъфтява. Ефективната връзка и готовността да се чуят потребностите и гледните точки на другия са предпоставки за еластичност.

Възстановяване на прочувствената връзка

За да възстановите връзката си след разлъка и да я извършите по-силна, от решаващо значение е да бъдете адаптивни и гъвкави. Да се откажете от старите привички или държание, които може да са довели до раздялата, значи да сте отворени за промени, както и да сте възприемчиви към нови гледни точки, концепции и способи, които могат да подобрят качеството на партньорството.

Здравата и щастлива връзка зависи от напъните и съдействието, които компромисът предизвиква. Признаването на обстоятелството, че персоналното развиване и напредъкът са от значително значение за процъфтяването на партньорството, включва приемане на корекциите, които би трябвало да бъдат направени. Ефективната връзка и готовността да се чуят потребностите и гледните точки на другия са предпоставки да възстановите връзката си.

 да възстановите връзката си

Разпалете още веднъж искрата благодарение на срещите

Да възстановите връзката си след разлъка изисква вървене на срещи. Това дава опция да започнете изначало, да се опознаете още веднъж, да разпалите още веднъж романтиката и да създадете нови общи прекарвания. Може да е от изгода да методите към повторното събиране като към чужд. Идеята е да се покажете професионално, като се облечете уместно. Решаващ аспект от възобновяване на връзката след разлъка е ходенето на срещи.

Обстановката може да се усъвършенства и да се сътвори друго въодушевление за срещата, в случай че се облечете добре. Изграждането и поддържането на прочувствената връзка изисква поредност и прецизност. Когато ходите на срещи, бъдете същински любопитни и искащи да научите.

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР