Да, три жертви и един хоспитализиран в средно тежко състояние,

...
Да, три жертви и един хоспитализиран в средно тежко състояние,
Коментари Харесай

Извънредна Информация! Национална Трагедия! Мощен Взрив В Завод Азот! Още Вадят Обгорелите Трупове!

" Да, три жертви и един приет в болница в приблизително тежко положение ", сподели източникът на организацията.

От пресслужбата на " Уралхим " потвърдиха информацията за трима починали и един ранен при детонацията, като прибавиха, че случаят няма да повлияе на производството. " Отражението на случая се обяснява. Взривът не се отрази на производството на амоняк, индустриалният развой продължава ", оповестиха от пресслужбата.

От пресслужбата на Министерството на изключителните обстановки на Руската федерация оповестиха, че детонацията е настъпила по време на ремонтни действия и че повредата не е повлияла на индустриалния развой.

" Инцидентът се е случил при поправки, които не са свързани с софтуерния развой. Няма опасност за личния състав на предприятието и популацията на града. Не е имало нарушаване на софтуерния цикъл на производството в предприятието ", сподели представителят на МНС.

Министерството на изключителните обстановки акцентира, че компанията работи обикновено.

На мястото на случая работят 30 души и 10 единици профилирано съоръжение.

* " Уралхим " е една от най-големите компании на пазара. Има потенциал за произвеждане на над 2,9 милиона тона амоняк, 2,9 милиона тона амониев нитрат, 1,2 милиона тона карбамид и 0,8 милиона тона фосфорни торове годишно.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР