Да спечелиш Оскар е съкровена мечта за мнозина. Някои успяват

...
Да спечелиш Оскар е съкровена мечта за мнозина. Някои успяват
Коментари Харесай

Нестандартното приложение, което Гуинет Полтроу намери на Оскар-а си

Да спечелиш Оскар е съкровена фантазия за мнозина. Някои съумяват да я осъществят, а други си остават единствено с желанието и напъните. Е, Гуинет Полтроу е от първите, само че това за нея изобщо не е причина да се взима насериозно.
 Гуинет Пoлтроу и Камерън Диас - едно същинско другарство по холивудски
Колко близки са Гуинет Пoлтроу и Камерън Диас

Първи приятелки

Дали поради времето, което е минало от спечелването на най-престижната кино премия, дали тъй като просто си е такава, актрисата за пореден път ни изненада с нестандартно признание. По време на присъединяване си в рубриката на Vogue " 73 въпроса " тя призна, че е намерила забавно приложение на позлатената статуетка.

Видеото е снимано в дума на Полтроу през лятото. А в един миг операторът подчертава върху Оскар-а, който лежи на земята и... подпира входната врата. На необикновената обстановка актрисата реагира с усмивка и назовава статуетката " спирачка за врата ", пояснявайки, че " работи съвършено ". Сякаш това е най-нормалното нещо, което може да направиш с нея.

Gwyneth Paltrow revelou que usa o Oscar que roubou de Fernanda Montenegro em 1999 como peso de porta no seu jardim.
— Séries Brasil (@SeriesBrasil)
Гуинет и нейният Оскар имат много дълга връзка и са дружно от 1998 година, когато тя го печели за ролята си във " Влюбеният Шекспир ". И очевидно за всички тези години й е омръзнало просто да му се любува и по тази причина е решила да му откри функционално приложение, написа People.
 Коя е майката и коя дъщерята - или по какъв начин Гуинет Полтроу се забавлява със своята наследничка
Коя е майката и коя дъщерята - или по какъв начин Гуинет Полтроу се забавлява със своята наследничка

Крушата не пада...

Това, че Гуинет Полтроу си подпира врата с нейния Оскар, не значи, че тя не цени полученото самопризнание, както и всички благоприятни условия да влезе с десетки страхотни функции, които е получила по време на кариерата си. Преди време обаче призна, че връчването на статуетката й е донесло и " екзистенциална рецесия ". А през днешния ден нищо от това да бъде измежду най-коментираните звезди в Холивуд не й липсва.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР