„Да спасим Европа“- около тази каза се обединиха лидерът на

...
„Да спасим Европа“- около тази каза се обединиха лидерът на
Коментари Харесай

Марешки, Салвини и Льо Пен заедно срещу мигрантския потоп в Европа

„ Да спасим Европа “- към тази сподели се сплотиха водачът на ВОЛЯ и зам.-председател на Народно събрание Веселин Марешки и водачът на италианската партия ЛИГА Матео Салвини. Кампанията е на европейския сътрудник на ВОЛЯ – партия „ Демокрация и Идентичност “, в която е и партията на Марин льо Пен „ Национален фронт “.

“Само ВОЛЯ и нашите европейски сътрудници действаме, с цел да защитим общия ни дом – Стария континент, от невиждано настъпление на мигранти “, разяснява Веселин Марешки.
Повод за акцията е „ Пактът за миграция и леговище “, показан от Европейската комисия през септември и който на процедура проправя политиката на всеобщата миграция в Европа. Под претекст „ възстановяване сигурността на мигарантите “ Пактът ще сътвори правни, логистични и политически условия за всеобщата миграция.

Мащабът ѝ е невиждан – действително 68 милиона мигранти биха могли да се открият в Европа през идващите години, като болшинството е от разрастващите се страни. Резултатът ще бъде претопяването на коренното население на Европа, следваща дестабилизация – филантропична рецесия, безработица, увеличение на престъпността, както и разпространяването на радикализма и тероризма. Не е изключено и вероятно изгубване на европейските народи, култури и обичаи.

Пактът планува големи суми за мигрантите от джоба на европейците – всяка страна, приела мигрант, ще получава по 10 000 евро за възрастен и по 12 000 евро за дете. „ Кога Европа се е грижила в такива мащаби за своите жители? Защо не дава на пенсионерите или пък на младите фамилии такива помощи? “, разяснява зам.-председателят на Комисията по външна политика в Народното събрание Полина Цанкова. Според нея, както и спорд европартньорите на ВОЛЯ, пактът за миграцията ще бъде виновен за демографската промяна на целия ни континент. Той ще унищожи обществените и здравните системи в страните-членки, тъй като те няма да устоят на сходен напън. „ Мигрантите действително ще бъдат стопански, а не политически мигранти “, коментира Полина Цанкова. Този проект за тотална миграция ще промени вечно както Европа, по този начин и живота на всички жители на европейските народи.

Ако бъде признат, това ще бъде краят на Европа! Пактът планува още поощряване на миграцията като се размият понятията за легална и незаконна миграция; уголемява обсега на „ сбиране на семейство “ - приемането на един мигрант, ще значи приемането на цялото му семейство; планува наложителен банкет на мигранти, открити и „ избавени “ в морето (създаване на нов „ избавителен “ бизнес); декриминализира противозаконната активност на неправителствени организации, които умишлено си сътрудничат с контрабандисти и трафиканти на хора и самите те са част от веригата за трафик на хора; не разрешава на европейските страни да оказват напън върху страните по генезис да одобряват още веднъж своите жители.

Необходима е готовност на всички нас - да се надигнем против технократите в Брюксел, с цел да спрем Пакта за миграция! В тази връзка ВОЛЯ, дружно с партия „ Идентичност и народна власт “ сътвори петиция, която може да подпишете тук.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР