Да си сам има и своите предимства, но кой каквото

...
Да си сам има и своите предимства, но кой каквото
Коментари Харесай

Ако копнеете за любов: 9 знака, че скоро ще срещнете мъжа на живота си

Да си самичък има и своите преимущества, само че кой каквото ще да и приказва, истината е една – като човешки същества на тази земя, всички ние се нуждаем от обич. Всеки, който твърди противоположното, искрено лъже.

Вероятно към този момент сте изтощени да чувате от другите една и съща разтуха: „ Не се тревожи, ще срещнеш твоя човек “ или „ Чудото ще стане тъкмо, когато минимум го очакваш “.

Можем да предположим по какъв начин звучат тези клишета в ушите на изтормозения от самотност, само че, знаете ли, тъкмо за това те са клишета, тъй като, въпреки и банални, в действителност, отразяват самата истина.

Вашето време ще пристигна, в това не трябва да има никакво подозрение. И на вашата улица ще изгрее слънце. Всичко в живота ни е циклично. В този смисъл няма нищо по-логично от това, любовта да почука на вратата и да изгони самотата ви вечно.

Ето ги и тях – знаците, че сте подготвени да срещнете любовта си:

Вече сте наясно със самите себе си

В зрелост настава един миг, когато към този момент сме задоволително живели, че да можем да разберем себе си. Кои сме по сърце, какво желаеме от живота. Но не като следващия каприз, а в действителност какво желаеме – да бъдем – какви, да реализираме – какво, да обичаме – кого?

Вече можем да се похвалим с избран витален опит, претърпели сме доста неща, а те сигурно са ни създали по-силни, по-мъдри и уверени. И това е значимо, с цел да се срещнем с този, който ни е съдбоносен от Съдбата. „ Нашият “ човек. С който всичко е елементарно и с който ще се усещаме същински щастливи.

Наясно сте от какъв мъж имате потребност

Вече сте се срещали с задоволително хора, което допуска, че сте наясно какво цените в тези взаимоотношения и какво несъмнено не сте подготвени да изтърпите от своя сътрудник. И този опит ще ви помогне в бъдеще.

Задали сте своите стандарти и не желаете да вършиме взаимни отстъпки с тях

Тежкият опит във връзките ни в действителност ни оказва помощ доста, тъй като посредством него построяваме своите стандарти – какво чакаме от бъдещият сътрудник. След като към този момент знаем какво е задоволително и какво е недопустимо, приемането на новите връзки става по-лесно. А и към този момент не губите време за тези, които очевидно не са подобаващи.

Погребали сте болката от предишното

Последната зле завършила връзка евентуално още ви горчи в устата. Да, ще отнеме време преди още веднъж да сте подготвени за нови връзки, само че не оставяйте горчилката да се застои прекомерно дълго и да предопредели ориста ви на отшелник. Ако сте огорчени от някогашния, помогнете си да излекувате раните и да върнете вярата си в любовта. Някои хора не са способни на откровена обич, те търсят постоянно изгода във всичко и даже не могат да асимилират добре това разбиране. Но това, че има такива хора, не трябва да ви отчайва, тъй като съществуват и други – които са като вас, които търсят тъкмо вас, даже. Но просто срещата занапред следва.

Нямате проблем с това да бъдете сами

Това е значимо изискване, тъй като то демонстрира, че няма да се втурнете към първия срещнат просто тъй като не желаете да сте сами. Не се изкушавайте от сходна лесна опция, спомнете си за горчилката в устата. При подобен метод, възможностите да я усетите още веднъж са 99 %.

Напротив, вие би трябвало да сте сигурни, че влизате в връзки с верния човек и по верните аргументи.

Точно самотата ни дава опция да се съсредоточим върху личната си същина. Когато ви е комфортно да бъдете сами и да се наслаждавате на прекараното със себе си време, значи сте узрели да срещнете верния човек. И всичко е въпрос на малко време.

Наистина сте се научили да се обичате

Не е задоволително единствено да схванеш себе си и да почувстваш комфорта да останеш самичък със личната си персона. Трябва да можете и да се обичате, с цел да срещнете любовта на живота си. Старата максима за това, че не можете да обичате същински различен, в случай че не обичате себе си е изцяло вярна. Когато осъзнаете добре това, ще срещнете своя човек.

Не бързате и сте в мир с Вселената

Когато разберете по какъв начин да се отпуснете и да се доверите същински на Вселената, сърцето ви ще бъде по-отворено за намиране на същинска обич. Ако живеете в непрекъснат стрес и се притеснявате, че в никакъв случай няма да срещнете любовта си, че вашият „ биологичен часовник “ тиктака, вие ще бъдете в изменчиво въодушевление без причина и това няма да докара до нищо. Трябва да сте в мир със себе си и Вселената.

Не търсите неистово любовта

Любовта идва, когато минимум я чакаме. Ако обезверено желаеме да се срещнем с нея, тя непрекъснато ще се крие зад ъгъла и няма да ни се разкрие.

Отпуснете се, живейте си живота, стремете се към духовно рационализиране и сигурно ще привлечете някой, който също знае по какъв начин да живее пълноценно и желае да прекара живота си с вас.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР