Да си отвори устата и да разкаже с пикантни подробности

...
Да си отвори устата и да разкаже с пикантни подробности
Коментари Харесай

Шок! Мони Зенгинер взриви с брутални разкрития за с@кса в "Ергенът" и кои момичета е опознал "библейски" Евгени!

Да си отвори устата и да опише с пикантни детайлности кои от девойките е " познал " в библейския смисъл (както Адам е познал Ева) Евгени Генчев - това се закани да опише обществено танцьорката Мони Зенгинер, която излетя от формата преди към този момент много време. Но е напълно наясно с нещата, защото риалитито завърши фотосите си още есента и няма секрети сред участничките.

Ясно е, че за тези към три месеца, интимни милувки в предаването освен е имало, само че и не са били еднократни. Това се случи и в предишния сезон с Виктор Стоянов, който беше правил това-онова даже с Алекс Гърдева зад едни скали на плажа.

Сега обаче Зенгинер се закани да опише супер пикантерии, само че при едно изискване - че някоя медия й заплати сумата от пет хиляди лв.. Защото повече гратис инфо нямало да дава.

" В предаването нищо не ни заплатиха, нито стотинка. За едната популярност си скъсахме задните елементи от фотоси по 20 часа дневно и за какво, за нищо. Така че оттук нататък приказвам единствено против пари, а и има какво да кажа ", разяснява Мони Зенгинер.

А мацките, с които го е правил пианистът в неговото имение, където е настанен, са Елена, Боряна и Джия. Колкото и необичайно да звучи, с Валерия Георгиева не е съумял, тъй като му се опънала.

 

Тагове: Евгени Генчев Мони Зенгинер Ергенът Джия Валерия Георгиева Елена Боряна Виктор Стоянов Алекс Гърдева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР