Да си купиш телефон за 4000 лв. е свободно взето

...
Да си купиш телефон за 4000 лв. е свободно взето
Коментари Харесай

iPhone 15 Pro прегрява - ето защо

Да си купиш телефон за 4000 лева е свободно взето решение в изискванията на народна власт и пазарна стопанска система. Да си купиш телефон за 4000 лева и той да прегрява е решение, което най-малкото провокира яд у взелия го. Именно в такава обстановка се оказаха хиляди притежатели на чисто новите Apple iPhone 15 Pro и Pro Max, които при избрани условия стават неприятно горещи.

Компанията разгласи, че е разкрила източника на казуса и дава обещание да го поправи със софтуерно обновяване.

Детайли : Apple оповестиха, че устройствата " може да са малко по-топли през първите няколко дни след в началото активиране или връщане на настройките поради нараснала интензивност във фонов режим ". Това постоянно се случва при новите смарт телефони, само че очевидно в тази ситуация не е цялото пояснение.
 След старта на продажбите на iPhone 15 в България: Търсенето изпреварва предлагането
След старта на продажбите на iPhone 15 в България: Търсенето изпреварва предлагането

Ръстът на предварителните поръчки за iPhone 15 тази година е от 31%, спрямо предходния модел iPhone 14

От компанията са разкрили и програмна неточност в новата операционна система iOS 17, която в допълнение затормозява процесора и загрява смарт телефона. Софтуерно обновяване ще я отстрани, като от Apple са безапелационни, че това няма да бъде на цената на понижена продуктивност.

Те не пропуснаха да хвърлят част от виновността и на открито: " Друг проблем е обвързван със скорошни обновления на някои идващи от трети страни приложения, които претрупват системата ". Като образец са дадени известната игра Asphalt 9, Instagram и Uber, като съгласно формалната позиция част от тези приложения към този момент са актуализирани.

Apple са безапелационни, че проблемите с прегряването нямат общо с дизайна и с потреблението на титаниев корпус.

От друга страна : От компанията акцентират, че казусът не основава заплаха за живота и здравето както на устройствата, по този начин и на техните притежатели, само че е реалност, че продължителната работа при температура над оптималната има отрицателен резултат върху съставените елементи.
 iPhone 15: Ето каква ще е цената му у нас
iPhone 15: Ето какъв брой ще коства у нас

Започна предварителната продажба на новите смарт телефони

Освен това, в ревюто си на iPhone 15 Pro Max от GSM Arena означават, че при съществено натоварване се вижда активирането на механизъм, който лимитира продуктивността на графичния процесор - това нормално се прави точно при прегряване за отбягване на щета.
 iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max - всичко за новите смарт телефони и кой да изберем
iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max - всичко за новите смарт телефони и кой да изберем

Какво оферират телефоните

Контекст : Това не е първи случай, в който iPhone потребителите се сблъскват с механически проблем. Може би най-известен беше казусът с антената на другояче извънредно сполучливия iPhone 4. Иновативен, само че очевидно несполучлив дизайн я реалокира на място, където елементарно ръката на потребителя може да въздейства върху качеството на сигнала, който одобряват.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР