Да се забрани вдигането на шум от домашни любимци, смущаващ

...
Да се забрани вдигането на шум от домашни любимци, смущаващ
Коментари Харесай

Общинска полиция във Варна иска мерки срещу шумните домашни любимци

Да се забрани повдигането на звук от домашни любимци, объркващ жителите на околни жилища в избрания период от време за отдих, упорстват от Общинска полиция. Искането на звеното е измежду петте оферти, които насочва за допълнение на плана за нова Наредба за публичния ред, който бе оповестен при започване на месеца, научи Moreto.net.

„ При констатиране на три или повече пъти нарушавания от способените органи да се отстранява домашния любим създаващ звук “, се споделя още в предлагането, касаещо животни, отглеждани в дома.
Общинска полиция желае още да се забрани придвижването и паркирането на МПС върху плажните линии и дюни, както и замърсяването на детски площадки, улици, паркове и други публични места с отпадъци, боклуци и други движимости.

„ Забранява се носенето и използването на ножове и други остриета, железни боксове и телескопични палки, бухалки и други предмети, които биха могли да послужат за нахлуване в питейни заведения след 22.00 часа, както и носенето им на публично място в нетрезво положение. Забранява се облекчаването по отношение на физиологични потребности на публични места отвън избраните за задачата санитарни пространства “, гласят още направените оферти за допълнение към плана на Наредба за публичния ред.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР