Да се явим самостоятелно на парламентарните избори е преобладаващото мнение

...
Да се явим самостоятелно на парламентарните избори е преобладаващото мнение
Коментари Харесай

Каракачанов: Да подкрепим тези, които ни наричат татари и цигани ли?

Да се явим независимо на парламентарните избори е преобладаващото мнение в управлението на Вътрешна македонска революционна организация и в структурите. Явявахме се поотделно и на европейските, и на локалните избори през 2019 година – резултатите са видни. Това може би даде по-голямо самочувствие на нашата членска маса, която реши, че е по-удачно да се явим сами. Не е имало никакви драми в обединението Обединени патриоти по-късно решение. Това сподели в предаването " Лице в Лице " по бТВ вицепремиерът, министър на защитата и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

Той посочи, че е споделил на Валери Симеонов за независимото явяване на Вътрешна македонска революционна организация на изборите в същия ден, в който решението е взето от Изпълнителния съвет на партията. В отговор на въпрос отчаян ли е бил Симеонов, Каракачанов съобщи: " Най-вероятно ".

В края на краищата, както споделя националната сентенция – " Глас национален, глас Божи ", това беше решението на структурите. Това, което ни събра, беше концепцията да се консолидира патриотичният избор, само че незабавно след парламентарните избори " Атака " стартира да организира типичната си политика, да атакува съдружните си сътрудници. Въпреки че съм човек, който постоянно се пробва да откри салдото и да не се стига до конфликти, с държанието на Сидеров се стигна до сключването на " Атака " от обединението, уточни водачът на Вътрешна македонска революционна организация.

Пожелаваме триумф на обединението сред Валери Симеонов и Веселин Марешки. Ние сме взели своето решение, вървим независимо и вървим напред. Колегите са взели друго решение, това е тяхно право, добави той.

Армията в този момент е доста по-силна в сравнение с беше преди 4, 5 или 10 години. Когато станах министър, за едно място в армията аплайваше по-малко от един човек, а през днешния ден аплайват повече от четири индивида. Това демонстрира, че политиката на нарастване на заплатите и рационализация дава самочувствие на военните. Армията е основата, върху която се гради държавността, сподели Каракачанов.

Той отхвърли по време на неговия мандат като министър на защитата да са разпродавани военни парцели на безценица. Всичко е намерено, авансово се разгласяват парцелите, всичко излиза обществено. Няма случай с един претендент на търг.. През мандата ми са продадени минимум военни парцели, и то на най-високи цени, означи Красимир Каракачанов.

84% от българите поддържат позицията на Вътрешна македонска революционна организация за Северна Македония, която е и държавна позиция, че България не би трябвало да прави компромис със своята национална еднаквост и със своята история. Народът е споделил - каквото самичък си направиш, никой различен не може да ти го направи. Това, което Скопие прави срещу себе си, никой не може да го направи. Ние 4 година като страна и като държавно управление освен че с нищо не сме им попречили, само че и сме им помагали, акцентира вицепремиерът.

Ако аз си мисля, че съм мексиканец, това прави ли ме мексиканец? В интернационалното право няма мотив " Аз си мисля ", каквито причини акцентират македонците. Преди това си мислеха, че наследници на Филип и Александър Велики, единствено че гърците им споделиха, че не са и те се съгласиха. Не може да си мислиш, че Самуил е македонски цар, който е превзел България, както написа в техните учебници. Те споделят: " Ние си мислим, че Гоце Делчев е македонец ". Мислете си каквото си желаете, само че с цел да разберете истината, отворете писмата му, отворете даже отчетите на турските управляващи, в които написа, че е погубен най-големият български комитаджия. Те споделят: " Вие не може да ме убедите, че Гоце Делчев не е македонец ". Добре, само че ние не водим диалози сред дебили. Ние не ги караме да трансформират идентичността си, единствено че не можеш да кажеш, че се наричаш македонец, тъй като Гоце Делчев и цар Самуил са македонци, сподели Каракачанов.

Кажи: " Македония се роди в Коминтерна в Москва и с цел да се наложи концепцията за тази нация, бяха екзекутирани и репресирани доста българи в Югославия ". Но в Северна Македония към момента има население, които смятат себе си за българи. Европейско ли е да публикуваш лист с хората, които се назовават българи с апел " Заплювайте ги и ги бийте ". Никой не им отхвърля правото на еднаквост, само че дано просто кажат истината. Не мога да схвана, за какво в България се счита, че е обикновено да подкрепим страната, в която ни назовават татари и роми. Не е ли по-нормално страната, която кандидатства за Европейския съюз, да се съобрази с някакви естествени европейски правила? Кой би трябвало да се преценява – държавата-членка или страната, която чука на вратата? Ако някой си показва, че компромисът ще пристигна от това, че България ще си плюе на физиономията, тъй като някакви мегаломани от Северна Македония би трябвало да влиза в Европейския съюз, бих споделил, че не би трябвало, не е наложително, сподели още Красимир Каракачанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР