Да се поставят велобагажници на автобусните линии 63 и 66,

...
Да се поставят велобагажници на автобусните линии 63 и 66,
Коментари Харесай

Да се поставят велобагажници на автобусите до Витоша, иска Бонев

Да се слагат велобагажници на автобусните линии 63 и 66, които пътуват до Витоша . Затова упорства общински консултант Борис Бонев от Спаси София. Той е внесъл отчет в Столичния общински съвет за монтиране на велобагажници.

Бонев разясни, че тези линии са определени, защото най-добре свързват София с регламентираните трасета и места за упражняване на разнообразни велоспортове . Той добави, че велобагажниците, т.е. рамките за транспорт на велосипедите, ще бъдат инсталирани в задната част на рейса, без да пречат на пасажерите или да лишават от местата за пасажери в салона.
 Пускат повече рейсове до Витоша
Пускат повече рейсове до Витоша

По гледище на столичния кмет Йорданка Фандъкова

Градските деятели са уверени, че обезпечаването на естествен достъп на посетителите на планината с съответен градски превоз е единственият метод за устойчивото развиване на естествения парк, който по думите им, е едно от най-ценните и неповторими дадености на София. " Витоша има голям капацитет за целогодишно упражняване на разнообразни спортове и е прелестно място за отдих, разходка и рекреация. Трябва да се възползваме от този капацитет и да създадем планината оптимално налична за всички още преди лятото, което е извънредно значимо в подтекста на епидемията. " - заключи Андрей Зографски от транспортния екип на организацията.

Припомняме, на 29 януари
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР