Факултетът по журналистика и масова комуникация отбелязва половин век от

...
Факултетът по журналистика и масова комуникация отбелязва половин век от
Коментари Харесай

ФЖМК отбеляза 50 г. от създаването си

Факултетът по публицистика и всеобща връзка отбелязва половин век от своето основаване. В чест на годишнинта академичната общественост провежда срещи със свои някогашни ученици, студенти и преподаватели.

В момента в аулата са се събрали преподаватели, студенти и някогашни ученици, с цел да отбележат 50-тата годишнина на Факултета. Преподавателите споделят, че това, което ги кара всеки ден с усмивка да застанат пред студентите си е дългът, който са поели освен към тях, само че и към общността.

Те се стараят да предадат на бъдещите публицисти основните познания и умения, които са нужни за практикуването на специалността.

" Като техен ученик мога да кажа, че Факултетът по публицистика и всеобща връзка учи бъдещите публицисти да бъдат амбициозни, смели, да се борят за свободата на словото, да съблюдават правилата на журналиста Йосиф Хербст и да се учат от образеца на сътрудника му Симеон Радев. А във връзка годишнината предстоят поредност от юбилейни празнувания ", това описа нашият кореспондент Ерика Шаумян.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР