Да се изчисли колко пари са необходими за изграждането на

...
Да се изчисли колко пари са необходими за изграждането на
Коментари Харесай

Планират подобрения по новата пешеходна зона край морето във Варна

Да се пресметна какъв брой пари са нужни за построяването на велоалея в новата пешеходна зона край морето сред Рибарски плаж и Втора буна, както и за обособяването на тротоари от „ Станчова алея “ до новоизградения паркинг, е разпоредил регионалният шеф Благомир Коцев. Това излиза наяве от текста на заповедта му за ограничение на придвижване на МПС, която към този момент е налична на уеб страницата на Областна администрация, научи Moreto.net.

В документа се показва, че губернаторът задължава отдел „ Финанси и ръководство на собствеността “ в Областна администрация да извърши разбор и в едномесечен период от издаване на заповедта да показа планирана сметка за нужните разноски за действия по алеята.

Коцев желае да знае какъв брой ще коства заличаването на хоризонталната и отвесна маркировка за паркоместа по трасето , затворено за придвижване на МПС и маркирането на тротоарната повърхност за придвижване единствено на пешеходци. Посочва, че е належащо в правата от северния завършек на новоизградения паркинг до началото на „ Станчовата алея “ съществуващата велоалея да бъде демаркирана , защото габаритът на платното за придвижване не разрешава едновременното отделяне на две ленти за придвижване и велоалея.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР