Да, промените в закона са приемливи, но в парламента ще

...
Да, промените в закона са приемливи, но в парламента ще
Коментари Харесай

Каракачанов: България е единствената, която наивно допусна да няма протекционизъм

 " Да, измененията в закона са допустими, само че в Народното събрание ще има доста нюанси. За мен и моите сътрудници е по-важно какво вършим след ковид ", съобщи вицепремиерът Красимир Каракачанов по Нова тв.

" След като няма изънредно състояние, по какъв начин здравния министър ще може да постанова решения в разнообразни обстановки. И дали това не е изключително състояние без такова. Такива ще са въпросите в Народното събрание ", добави той.

" Философията на нашите оферти за намаляването на Данък добавена стойност на 5% е да подпомогнем туризма, тъй като той дава 12 милиарда от Брутният вътрешен продукт е да се предотвратят банкрутите. При този сезон, който не се знае дали ще го има, би трябвало да се помогне ", сподели още той.

" Държавата не може да бъде единствено касиер. Тези 15 милиарда, които дава туризма, в случай че можеш да ги зачеркнеш, тогава няма да му оказваме помощ. Всички оферти ще оказват помощ. Много сме велики, когато споделяме " не ".

В страни като Италия, Гърция, Турция към този момент го вършат ", сподели още той. " Другият бранш, който е значим е земеделието. 20% са единствено български артикули. Парадоксално е, страната, която е хранила Европа, в този момент да вкарва 80% от яденето ", сподели още той. " Ние сме единствените, която наивно допуснахме да нямаме протекционизъм ", сподели още той.

" Идеята е да подтикваме земеделието, след което да тръгнат и други. В момента в действителност не може да покрием потребностите. Но в случай че убием и това, което имаме, следващата година ще внасяме всичко ", сподели още той. " Ние искахме икономическия съвет да бъде непрекъснат. Но за жалост не се одобри ", добави Каракачанов.

" Няма недоразумение с НФСБ. Както споделя Швейк: един каже едно, различен - друга и най-после делото просперира ", сподели още вицепремиерът. Спрени са прговорите за нови бойни машини и кораби, поради рестриктивните мерки за пътешестване в Европа.Към края на лятото ще имаме изясненост по този въпрос ", добави Каракачанов.

" Във време на рецесия няма по какъв начин да орежеш единият крайник на сигурността. Някои оферират да бъдат дадени парите за нещо друго. Това е открит популизъм. Тези рецесии водят след себе си политически такива и военни спорове. След последната избухна подобен в Близкия Изток и още не е решен. И ние какво? Да разпуснем армията ли? Това няма по какъв начин да стане ", добави той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР