Да пробиеш извън България с песен на български си е

...
Да пробиеш извън България с песен на български си е
Коментари Харесай

Преди Азис: Поп-фолк звездите, които пропяха на английски

Да пробиеш отвън България с ария на български си е (да си го кажем) невероятно. Затова не е изненада, че огромните имена на родната музикална сцена нерядко вършат кавъри на частите си и на британски. Но същински забавно е, когато поп-фолк артисти създадат ария на британски. Все отново жанрът е по-особен.

Виж още: Ивана просълзи щерка си с думи за ЧРД! Красавицата Теодора навърши 27 години

Последен към този момент това направи Азис с песента си Who cares. Тя стана същински шлагер, както по заведенията, по този начин и в сърцата на феновете на изпълнителя. " Aзис и на китайски да запее отново ще го чувам ", пишат почитатели под песента.

Но песента на Азис надалеч не е първата за поп-фолк реализатор на британски. Обръщаме взор обратно, с цел да си напомним някои най-емблематични от тях.

Виж още: Изумителна аналогия! Децата на Галена - нейно цялостно копие, дребният ѝ наследник стана на 3 година с чудно празненство

Фики - Is This Love

Годината е 2016 година, а неотдавна младият артист, Фики, прочут до момента единствено с типичен шлагери като " Кой " с Галена пуска балада на британски език. Заради произношението си Фики скоро получава прозвището " Издислав ".

Виж още: Алисия за връзката си с Валери Божинов: За какво съжалява, от какво е удовлетворена и кои са неуспехите ѝ?

Софи Маринова - Love Unlimited

Песента е готова особено за присъединяване на България в Евровизия през 2012 година Всъщност песента надалеч не е единствено на британски, само че и на български, турски, ромски, гръцки, френски, сръбски... Love Unlimted изпреварва времето си с полезностите, звученето и посланието.

Виж още: Андреа - същинска нимфа посред Пунта Кана! Певицата сподели тяло за милиони

Алисия - Lover Number One

Летният шлагер се появява през 2014 година и в действителност няма и грам от присъщото за поп-фолк звучене. Песента е с присъединяване на албанците от Револт клан.

Галена - Body Language

Певицата беше упрекната, че британският ѝ не е мощната страна и въпреки и хитовото звучене, песента не остана от най-популярните за Галена.

Преслава - In control 

Става въпрос за взаимен план със Стефан Илчев. Много денс звучене, а почитателите на " остарялата " Преслава на драго сърце ще си напомнят и нейното звучене, и остарелият метод, по който изглеждаше.

Андреа

Тук песента не е една, а последната е даже на испански. Андреа от дълго време сподели, че задачата ѝ е огромната интернационална сцена, което пък стана мотив на доста от почитателите ѝ да им липсва " остарялата " Андреа с песни с по-класическо поп-фолк звучене.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР