Да притежаваш най-мощното серийно Ferrari правено някога е чест, която

...
Да притежаваш най-мощното серийно Ferrari правено някога е чест, която
Коментари Харесай

Единственото в света Ferrari с „дънков“ интериор

Да притежаваш най-мощното серийно Ferrari правено в миналото е чест, която малко хора в света имат, само че пък да притежаваш Ferrari с интериор от деним е чест с която за момента може да се похвали единствено един човек в света. Историята за забавния автомобил е разказана и показана от профила ferrariforlauderadle в Instagram.

На пръв взор колата не се разграничава доста от другите Ferrari-та на пътя и в случай че не сте почитател на колите даже не е изключено да не забележите по-специалните детайли. Такъв да вземем за пример е таванът, който е решен в наследник лакиран въглерод, сходно на гърбовете на седалките в интериора. Джантите също са напълно направени от въглерод, дружно с други детайли от купето.
`Единственото

По-интересното идва, когато отворите вратата на аленото SF90 Stradale, което както към този момент споменахме може да се похвали с карбонови седалки, които вместо общоприетата кожа или алкантара са облечени в деним. Таблото също е облечено в този материал и е комбинирано със синя кожа. Сини акценти има и при апаратите на спирачките.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР