Да поздрави троянци за празника и да ни подкрепи днес

...
Да поздрави троянци за празника и да ни подкрепи днес
Коментари Харесай

Николай Нанков: България има нужда от силен лидер с опит, само ГЕРБ има такъв

 Open photo

" Да поздрави троянци за празника и да ни поддържа през днешния ден с нас е нашият другар, българският евродепутат Асим Ахмед Адемов. С него и сътрудниците от листата Георг Георгиев и Иван Миховски поднесохме цветя в Троян и се разходихме в града. Асим ни съобщи и поздравите и пожеланията за триумф на сътрудниците си от групата на ГЕРБ/ЕНП в Екологичен потенциал ".

 

Това заяви на профила си във Facebook някогашният районен министър и претендент за народен представител на ГЕРБ  Николай Нанков.  И продължи:

" Говорихме за отзвука в Брюксел на политическата конюнктура у нас. Всички са загрижени за България в това мъчно политическо време поради войната. В тази рискова за света конюнктура България има потребност от мощен водач с богат политически и управнически опит, чудесно признат в Европа, който да преведа страната през рецесиите, които ни стовари Промяната през последната година. Само ГЕРБ има подобен водач - Бойко Борисов. Върху света тегне война и финансова неустойчивост, а недалновидната политика в енергетиката през последните 8 месеца изстреляха цените на питателните артикули нагоре и хората внезапно и сензитивно обедняха, изгубиха спестяванията си на прага на зимата, коментирахме с Асим, който обиколи цялата страна в акцията. И той прикани хората, с които разговаряхме, да гласоподават с номер 24 на изборите на 2 октомври.

Мощна, мощна, безапелационна победа на ГЕРБ-СДС може да обезпечи водещата роля на партията и водача ни Бойко Борисов при съставяне на държавно управление, което да приложи бързо и умело най-хубавите решения за понижаване тежестта на рецесиите върху хората. И това би трябвало да е проевропейско и проНАТОвско държавно управление, да не се допусне клатушкане на страната ни тъкмо в този момент. Не би трябвало да позволяваме с изключение на всички други рецесии, да прибавим и още една – рецесията в геополитическата ориентировка на страната. Да съхраним мира у нас, да успокоим напрежението, да подсигурим отоплението на хората е първостепенна задача, която изисква обединяване и мъдрост. Гласувайте, би трябвало да имаме държавно управление на решенията, номерът е 24 ".

 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР