Да поговорим за това какво е детето Лъв! Какви са

...
Да поговорим за това какво е детето Лъв! Какви са
Коментари Харесай

Детето от зодия Лъв: един малък крал

 дете-зодия-Лъв

Да поговорим за това какво е детето Лъв! Какви са присъщите му черти, какво съставлява като цяло това малко богатство:

Детето Лъв — дребният крал

Той е радостен, благополучен, игрив — в случай че му харесва, несъмнено. Ако някой е застанал на пътя на Лъвчето, ще последва подобен тирада, че ще се скрие някъде!

В игрите детето от зодия Лъв е главатар, непрекъснато подчинява другите на своята воля: майките на неговите другари, които са по-скромни и затворени в себе си, може да се издразнят на детето-Лъв.

Трябва в точния момент да посъветвате дребните Лъвове да бъдат по-сърдечни към другите деца. Защото Лъвовете са доста горди, постоянно тщеславни и са привикнали най-вече да получават обич.

Лъвовете са доста дейни деца, преносими, от време на време неспокойни. Понякога мързелуват и просто не вършат нищо – не поощрявайте това, карайте Лъвовете да се занимават с нещо!

Ако детето се научи да почита желанията на другите, от него ще излезе доста прелестно създание. Но Лъвчето не обича да прави неприятни работи: той ще помогне у дома единствено преди идването на гостите и може да подреди масата, само че по никакъв начин не му се занимава с изхвърлянето на боклука…

Учителите постоянно молят Лъва да помогне на съучениците си и Лъвовете се любуват на това: властта им харесва, по тази причина и обичат да преподават. В учебно заведение те се оправят прелестно, само че от време на време мързелът им може да им попречи за отличен триумф. Упрекнете Лъва в мързел пред всички и той ще учи, единствено с цел да потвърди, че може да го направи!

Лъвовете имат огромни условия, непрекъснато чакат най-хубавите облекла и доста джобни. В тийнейджърските години ще се влюбват доста и непрекъснато ще устройват купони. По-добре да разрешите това на Лъва, другояче той просто ще го прави без ваше познание. Но по тази причина пък след това от него ще излезе свободен и мощен човек!

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР