Да поемеш по морската шир е изпитание, но и възможност

...
Да поемеш по морската шир е изпитание, но и възможност
Коментари Харесай

„Мисия 360“: Удоволствието да готвиш, докато плаваш в открито море

Да поемеш по морската простор е тестване, само че и опция да срещнеш нови хора, да направиш другарства, да преотриеш свои гении. А може да бъде и късмет да придобиеш нови умения. За удоволствието да готвиш, до момента в който плаваш описваме в рубриката „ Мисия 360 “. 

Снимка: Ладислав Цветков

„ Хората се трансформират в семейство по време на едно корабоплаване, тъй като мястото е малко, тъй като ставаме дружно, тъй като споделяме свободното си време дружно, храним се дружно, минаваме през забавни моменти. Виждаме див живот в морето и би трябвало да се обединим, с цел да пристанем, отплаваме и това ни прави доста близки хора “, споделя началник Мила Милър.

Интересно е, когато едно корабоплаване се трансформира в още нещо. 

„ Хората да имат един по-различен вид прекарване, тъй като едно е да дойдеш на лодка от залив на залив, много скучно е в един миг. А когато сте запалени по нещо и го вършиме дружно, особени при кулинарията, се получава сносно и много радостно “, споделя Степан Папазян капитан на яхта.

Снимка: Ладислав Цветков

По традиция одобряваме по време на почивката си да не се занимаваме с готвене, само че в действителност това се оказва забавно и прелестно.

Ладислав Цветков ни среща с лазурните води на прилежаща Гърция

„ Когато назоваваме нещо бонбони, това не значи, че безусловно е сладко. Те могат да бъдат и солени. Направихме бонбони с няколко типа сирена. При тези, които са сладки, използваме единствено фруктова захар, която идва от сушените плодове. Може да прибавим подсладител като брашно от рошков “, споделя началник Милър.

Снимка: Ладислав Цветков

Снимка: Ладислав Цветков

От всички на борда не различен, а юноша се оказва разпален кулинар.

„ Най-интересното, което научих дотук беше кишът и по какъв начин си направихме сами тестото, самата плънка и самия развой на печенето. В всекидневието ми, в случай че не отстранявам най-малко по два часа да виждам предписания, ще бъде неистина. Когато баба ми не е в кухнята, аз съм началник “, показва Харотун Дердерян фен готвач.

Какво е да влезеш в дивата природа и имат ли птиците страсти?

Много хора обичат да гледат кулинарни излъчвания, а в тази ситуация всеки на лодката на процедура взе участие в подобен формат.

„ Причината да върша по този начин рецептите си е, че не обичам да чета дълги текстове. Стъпка по стъпка се демонстрира по какъв начин се пече, по какъв начин се подготвя. Те са детски картинки, тъй като са доста цветни и смешни в случай че щете. За мен са практични, както и за доста хора “, добавя началник Мила Милър.

Според Ладислав Цветков би трябвало да се обърне внимание на тази група от хора, която се пробва да развива разнообразни форми на туризъм

„ Когато ядеш по-различна кухня, а не по през целия ден сандвичи, ти се храниш здравословно. Тук видяхме, че с дребни количества се наяждаш. Гурме кулинарията ти изпълва сетивата и се наяждаш с малко. За първи път не изпитах предпочитание да отида на таверна “, споделя капитанът Папазян.  

Искаме да научим хората да обичат морето и да обичат храната, допъла той. 

Коя е особеността, която всеки екскурзиант би трябвало да знае, до момента в който пазари там

По този метод с изключение на да се хранят с хубава храна, хората могат да плуват в морето или да си заловен риба, която също да сготвят.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР