Да откриеш прости начини да подобриш емоционалното си състояние, когато

...
Да откриеш прости начини да подобриш емоционалното си състояние, когато
Коментари Харесай

20 трика, които веднага ще подобрят настроението ви

Да откриеш елементарни способи да подобриш прочувственото си положение, когато се чувстваш заседнал в рутината на всекидневието, е жизненоважна дарба, която би трябвало да се усвои. Това е процедура, която щастливите и продуктивни хора практикуват непрестанно, написа Марк Черноф от известния на читателите ни блог marcandangel.com.

1. Измийте си ръцете и лицето. Измийте си зъбите. Това просто дейности е по едно и също време ободряващо и отпускащо и дава чувство за „ пресен старт ”.

2. Разтегнете се. Когато започнете да се чувствате напрегнати, станете, протегнете се към небето, наведете се и докоснете стъпалата си, по-късно и извийте торса си на една страна и след това на друга, с цел да се разтегнете.

3. Обадете се на непосредствен другар. Понякога един бърз диалог с човек, на който държите и е тъкмо това, което ви би трябвало, с цел да усъвършенства настроението ви.

4. Сменете си чорапите. Това е чудноват трик, само че работи. Носете си чифт резевни чорапи на работа и ги сменете по средата на деня. Учудващо е какъв брой освежаващо работи. Този трик е изключително комфортен в дните, в които имате повече вървене.

5. Излезте на открито. Да си поемете глътка пресен въздух и е добър метод да пробудите сетивата си и да освежите мозъка си.

6. Направете лека отмора за извършения. Направете няколко клякания или подскоци, с цел да раздвижите кръвта си или се разходете. Дори и напълно дребното извършения може да понижи моментния стрес и да енергизира мозъка ви.

7. Облечете се по този начин, както се чувствате най-добре. Когато знаем, че сме в най-хубавия си тип, естествено се усещаме по-добре.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР