Да отиват в Брюксел веднага! Европейската комисия ще им даде

...
Да отиват в Брюксел веднага! Европейската комисия ще им даде
Коментари Харесай

Къде са 320-те млн. за границата ни?

Да отиват в Брюксел незабавно! Европейската комисия ще им даде колкото пари желаят за подсилване на външната ни граница!

Това сподели през днешния ден на конференция водачът на ГЕРБ Бойко Борисов след вчерашния драматичен случай със починалите двама служители на реда в Бургас при опит да спрат незаконен рейс с 47 мигранти, бягащ от Гранична полиция.

Искам да припомня две значими неща. На първо място Европейска комисия – за финансиране на външните граници дават,  колкото желаеме пари. 320 милиона съм им оставил аз, в случай че не им стигат, ще има дадат колкото желаят, безапелационен е Борисов.

Благодарен съм на ръководителите на Европейска комисия. След срещата във Варна с президента на Турция, тя пое ангажимент към целия Европейски Съюз да стопира миграционната вълна още в Турция. Каквато и ограда да се направи, когато ти дойдат 40-50 хиляди на границата, няма граничар, който да ги възпре, съобщи Борисов.

Имаш 2 извънредно значими фактора – Турция и волята на Европейската комисия, която отпусна пари, добави той.

Какво направиха с 320-те милиона за границата? Защо не желаеха в допълнение средства от Европейска комисия, в случай че не им стигат? Защо няма срещи с турската страна? – Все въпроси, които тежат на кабинета „ Петков “.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР