Да отидем на избори би било логично и разбираемо от

...
Да отидем на избори би било логично и разбираемо от
Коментари Харесай

Христо Иванов посочи голямата трудност пред политиците

Да отидем на избори би било разумно и разбираемо от позиция на тяснопартийни ползи. Всеки се надява на избори да получи малко по-добра реализация. За нас виновното държание е да използваме целия капацитет на втория мандат и да се опитаме да съставим държавно управление. Това съобщи в коридорите на Народното събрание съпредседателят на " Демократична България "  Христо Иванов. 

Той изясни, че декларацията с национални цели, която от " Продължаваме промяната " оферират, слага въпроса за посоката на развиване на България. " Всеки имаше опция да взе участие в разискването. Ако ще се гледа в петък, има още софтуерно време да се разисква. Поведението ще покаже кой е виновен и кой не е. Кой си търси мотив да се измъкне и да отиде на избори изсъхнал и кой е подготвен в действителност да поеме отговорност. Голямата компликация не е в съставянето на държавно управление. Голямата компликация е политиците да поемат отговорност и какво ще прави държавното управление оттам-нататък. Всички се пробват да минат по чорапи към това ", сподели Иванов, представен от novini.bg.
-->
" Класически ход - всеки си намира някакви оправдания. Те (бел.ред. ГЕРБ и БСП) са разменени комфортно, че да не е ясно кой е отговорен ", разяснява депутатът по мотив поръчките за поддръжка и неподкрепа на декларацията и втория мандат. 

Иванов изрази вяра вторият мандат да бъде осъществен, тъй като по думите му третият е спешен и доста рисков. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР