“Да не съм на батута, а да съм до него

...
“Да не съм на батута, а да съм до него
Коментари Харесай

Ясен Иванов: Ще имаме състезател в батута в Париж през 2024 година

“Да не съм на батута, а да съм до него и да съм в организацията на международното състезание е нещо ново. Доста забавна позиция е. Радвам се, че още веднъж съм на шампионат на планетата въпреки и не като играч. Винаги съм бил реалист. Подготовката на Мариела, Христина и на Мариан протече доста добре и имам вяра, че първата стъпка за тях, която е влизане в топ 24 за полуфинал могат да я преминат. После всичко е до едно изиграване, нямат втори късмет, тъй че всичко е допустимо да се случи. Топ 24 съм сигурен, че могат да го реализиран “, това показа особено за БНР Ясен Иванов, който до преди година беше водача в националния тим по скокове на батут. Сега Иванов е треньор в клуб  “JPTA ”и оказва помощ в организацията на надпреварата.

“Мога да кажа, че на батута е по-лесно. Ако можеш да скачаш всичко се получава. Отстрани се тормозя за всички наши състезатели и напрежението е доста повече. При мен прехода от спортна към треньорска активност беше равномерен. Въпреки че бях играч, аз години наред бях и треньор. Разбрах, че мога да дам на този спорт сега повече като треньор, в сравнение с като играч. Пожелавам на Мариела, на която това ще е последно съревнование, да изпита същата страст, това, което изпитах и аз като треньор. Не скърбя за нищо в моята спортна кариера. Доволен съм от триумфите, които съм постигнал. Знам, че съм дал всичко от себе си  и съм постигнал това, което мога. Повече от това и да желая не съм съумял да дам “, съобщи още Иванов.

“Преди две години, преди олимпиадата в Токио споделих, че няма да успеем да класираме играч, само че за 2024 година ще имаме опцията да изпратим подобен в Париж “, съобщи Ясен Иванов.

bnr.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР