Да не разглезиш децата си може да бъде трудно за

...
Да не разглезиш децата си може да бъде трудно за
Коментари Харесай

Гордън Рамзи, Гай Фиери, Мари Озмънд отказват да „развъждат мързел и права“, като глезят децата си

Да не разглезиш децата си може да бъде мъчно за всеки родител, в това число за известни.

Известни родители като Гордън Рамзи и Гай Фиери са споделили в голям брой изявленията, че не се интересуват да дават на децата си гратис возене и са решени да ги накарат да работят за личния си триумф.

В клип от шоуто „ Последни хранения “ Рамзи споделя, че е давал на децата си „ няколко стотин $ “ надбавка всеки месец,

„ Ако спестят това през 12-месечния интервал, аз ще подхожда на това на Коледа за тях “, изясни той.

Рамзи, Фиери и Озмънд са говорили за това да не глезят децата си. (Гети изображения)

„ Те би трябвало да останат правилни на формата си, като икономисват всеки $. И по този начин, когато започнете тази процедура – някак си на 10, 11, 12, 13, те получават работата си на повърхностен работен ден – внезапно мозъците им са фокусирани върху кариерните си пътища “, сподели Рамзи. „ И по този начин, да, това беше противоположният метод, по който израснах. Те са супер дисциплинирани и се оправят, дребосъче. “

Рамзи споделя шест деца със брачната половинка си Тана Рамзи.

Ето и други звезди, които се пробват да научат децата си на цената на упорития труд.

Гай Фиери

Фиери даде да се разбере, че децата му няма да наследят парите му когато почине. (Брандън Тод/NBAE посредством Getty Images)

В скорошно изявление за Fox News Digital звездата от " Diners, Drive-Ins and Dives " Гай Фиери даде да се разбере, че двамата му сина няма да бъдат са дали нещо, в случай че не са работили за него. Фиери споделя двама сина със брачната половинка си Лори Фиери.

„ Казах им същото, което татко ми сподели на мен. Баща ми споделя: „ Когато умра, можете да очаквате, че ще умрете разорени и вие ще платите за погребението “, каза той в изявление през декември 2023 година „ И аз споделих на моите момчета, че нищо от това, което сме били... което съм построил, няма да получите, в случай че не дойдете и не го вземете от мен. “

За Фиери да работиш за него значи да отидеш в лицей и да получиш следдипломна степен, нещо, което по-малкият му наследник Райдър счита за „ незаслужено “. Друго нещо, което Райдър откри за незаслужено, беше изборът на татко му за първата му кола.

„ Държа ключа и споделям: „ Ето, сине “. Усмихвам се от ухо до ухо, натискам бутона и алармата се включва на родителите ми “ 1994 шампанско Chrysler миниван “, спомня си Фиери. „ Защото оня ден купих нова кола на майка ми и те им взеха микробуса. И той сподели: „ Няма начин… няма метод. Не карам миниван. … Отне му към седмица. Той омекна и по-късно обикна минивана. Той беше най-готиният човек в това. "

Синът на Фиери, Хънтър, е в развой на придобиване на майстори и има контракт с Food Network. (Denise Truscello/Getty Images за Caesars Entertainment)

По-големият му наследник, Хънтър, работи върху магистърската си степен, има личен контракт с Food Network и е един от най-хубавите търговски представители на марката вино на Fieri, Hunt & Ryde. 

Когато приказваме за сина си Фиери сподели пред Fox News Digital, „ Мисля, че детето ще избухне. “

Мари Озмънд

Озмънд първо разкри, че няма да даде завещание на децата си, до момента в който участваше в „ The Talk “ през февруари 2020 година (Гейб Гинсбърг/Гети изображения)

Мари Озмънд направи заглавия през февруари 2020 година, когато разкри в епизод на „ The Talk “, че не Не възнамерява да остави завещание на децата си, като сподели, че ще бъде „ огромна неприятна услуга “ за децата й, в случай че го направи. Тя удвои тази позиция в изявление от януари 2023 година за Us Weekly.

„ Честно казано, за какво бихте разрешили на детето си да не се пробва да бъде нещо? Не познавам някой, който да стане нещо, в случай че просто му дадат пари ", сподели Озмънд. " За мен най-големият подарък, който можете да дадете на детето си, е пристрастеността да търси кои са те вътре и да работи. Искам да кажа, че съм правил толкоз доста неща, от планиране на кукли [и доста други]. Обичам да пробвам [и] желая да опитам всичко. Аз съм завършващ. "

Тя добави, че довършването на започнатото е " едно от [нейните] правила с [нейните] деца, даже в случай че те ненавиждат това, което са правейки. Според нея, даването на завещание на децата й просто ще „ породи мързел и права “.

„ Работих интензивно и ще похарча всичко и ще се развличам със брачна половинка си “, сподели тя.

През 2020 година тя сподели, че е елементарно за децата, които идват от богати фамилии, да се усещат изгубени, без да вършат каквото и да било, казвайки: „ Те не знаят какво да вършат и по тази причина изпадат в неволя. “ Тя желае децата й „ да се гордеят с това, което вършат “, вместо да наследят всичко от родителите си.

Озмънд има осем деца: наследник Стивън младши от Стивън Крейг старши и седем деца от някогашния брачен партньор Браян Блосил: Рейчъл, Джесика, Майкъл, Брандън, Бриана, Матю и Абигейл.

< h2> Даниел Крейг

Крейг споделя, че „ наследството е много неприятно “ и не възнамерява да остави нищо за децата си. (Karwai Tang/WireImage)

Звездата на Джеймс Бонд Даниел Крейг сподели на списание Candis през август 2021 година, че живее съгласно остарялата сентенция „ Че умреш ли богат човек, значи си се провалил. “

„ Мисля, че Андрю Карнеги даде това, което би било в днешни пари към 11 милиарда $, което демонстрира какъв брой богат е бил, тъй като се обзалагам, че е запазил и част от тях. "

 

Докато Крейг не сподели нищо за личните си деца, той в действителност сподели, че няма проекти да оставя парите си на никого, когато почине, избирайки вместо това да им се любува, до момента в който е към момента тук. Крейг споделя щерка си Ела с някогашната си брачна половинка Фиона Лоудън и щерка с актуалната си брачна половинка Рейчъл Вайс. Той е и вторият татко на сина на Вайс, Хенри.

„ Не желая да оставя огромни суми на идващото потомство. Мисля, че наследството е много неприятно. Моята философия е да се отървете от него или да го дадете надалеч, преди да си тръгнете. "

Лори Башиан е помощник по продукцията на развлекателни стратегии за Fox News Digital.

Източник: foxnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР