да не е монахиня в девически манастир? Сега е

...
 да не е монахиня в девически манастир? Сега е
Коментари Харесай

Тошко Йорданов попита: Бойко Рашков да не е монахиня в девически манастир?

" да не е монахиня в девически манастир? Сега е началник на Министерство на вътрешните работи. Една година е началник на силовото ведомство и можеше да се занимава с проведената престъпност. Той какво направи?! Арестува..и там се изложи “, това разяснява пред bTV ръководителят на ПГ на " ИТН “.  

По мотив изтеклия запис на " Демократична България “ Йорданов промяна, че Иванов си признава, че законът за нищо не става.

" Направили са опит да препишат закона на ГЕРБ, само че много неспособно. Има термини, които даже към този момент не се употребяват “, уточни той.

По думите на Йорданов Демократична България не са били на ясно, че диалогът им се снима.

" Вижте физиономията на Иво Мирчев. Тя не е на човек, който знае, че го снимат “, акцентира Йорданов.

Според ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ Нинова задържа мандата, с цел да бъде още малко вицепремиер и министър. Йорданов е безапелационен, че Българска социалистическа партия нямат право да задържат досието, нито поради КЕВР, нито поради друго.

" КЕВР го изискуем на некомпетентността на “, безапелационен беше той.

" Политическа партия прикрива своята несръчност и си измива ръцете с нас. Лена е несръчен правист. Тази адвокатска фирма, за която работи, напряко не знам. Тя е слаб правист, не знам по какъв начин написа документи там, или ѝ ги пишат … не знам, само че е слаб правист “, съобщи той и показа, че няколко пъти Митева е казвала, че нейните оферти са противоконституционни и даже е гласувала срещу в планарна зала.

" Публично властта беше по квоти на партии, само че действително се контролираше от и. Енергетиката не направи нищо поради “, изясни още той.  

" Надявам се Николов да каже истината - кой индивидът поради който газа е толкоз безценен. Петков излъга за доставките на газ. Николов е предложил ние да взимаме газ като други страни от Европейски Съюз, с 30% по на ниска цена, само че е отказал. Надявам се един ден Николов да може да опише “, разкри той и напомни, че Петков е заречен регулярни доставки от Съединени американски щати на полутечен газ, само че подобен няма, а пристигналите два кораба към този момент са изчерпани.

Помолен да даде оценки от 1 до 10 на министрите на Има Такъв Народ, той даде 9 на Генчовска, а под 0 на.

" На Генчовска 9., като върна обратно и като си спомня какъв брой лаеше, а в този момент излиза наяве какви пари е раздавал на кой ли не, оценката ми за него е под нулата. За Николов 5 или 6. Но желая да подчертая, че Василев и Петков пречеха на Николов и да си правят работата “, приключи той.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР