Да направите първата крачка към човека, когото харесвате, винаги е

...
Да направите първата крачка към човека, когото харесвате, винаги е
Коментари Харесай

Как да завържете разговор с човека, когото харесвате

Да извършите първата крачка към индивида, който харесвате, постоянно е мъчно. Страхът да бъдете отхвърлени, в случай че възприятията не са споделени, сигурно витае и ви кара да се съмнявате и да си задавате въпроса „ Какво ще стане, в случай че той не ме харесва? ” Колкото и да ви се желае да признаете възприятията си, може ви е мъчно да намерите верния метод, по който да го извършите. Ето няколко съвета за начало на диалог с индивида, който харесвате, които могат да ви донесат триумф:

Отговорете на една от неговите истории в Инстаграм. Един от най-лесните способи да влезете в полезрението на някого е, като отговорите на някоя негова история в обществените мрежи. Така доста бързо можете да започнете диалог, с който ще се ангажирате. Това е брилянтен ход. По този метод вие не просто протягате ръка от нищото, а имате тематика на диалог на база това, което той е разгласил. Може даже да става дума за обява, с която да имате общо, да вземем за пример в случай че разгласява ария от реализатор, който обичате.

Попитайте го за нещо, което е направил неотдавна. Ако сте пропуснали шанса си да отговорите на дадена история или просто желаете да опитате друг метод, попитайте го за една относително скорошна обява, която е направил. Ако е бил на концерт, попитай го по какъв начин е било. Ако преди малко се е върнал от пътешестване в България или даже в чужбина, поискайте рекомендации. Този метод е елементарен метод да започнете диалог, да научите нещо ново и да не изглеждате прекомерно жадни за внимание. Отворените въпроси постоянно са превъзходен метод за започване на диалог и се надяваме, че и няма да изпуснете тази опция.

Изпратете обява, която сте намерили, и ви припомня за него. Друг превъзходен метод да флиртувате е да изпратите на някого занимателна обява или история, която сте намерили на друга страница, тъй като всеки знае, че меметата са метод за развлечение. Но изпращането на занимателни изявления не е единствената опция. Можете просто да изпратите на някого нещо, което сте видели и което ви припомня за него. Това може да е картина на художник, известие за събитие, видео от футболен мач и така нататък. В взаимозависимост от равнището на връзката ви авансово, даже не е нужно да казвате нищо първоначално. Можете просто да изпратите обявата, само че също по този начин не пречи да кажете няколко думи.

Поканете го с другари. Ако се чувствате по-плахи, няма нищо неприятно да изпратите известие на някого с предложение да излезете с компания от общи другари. Фактът, че го вършиме със известие, служи единствено с цел да извършите поканата по-небрежна, тъй че няма напън.

Попитайте за препоръки, в случай че сте нова в града. Ако едвам неотдавна сте се преместили в нов град, където живее този човек, напишете му известие с молба за препоръки. Това може да е един от най-хубавите подходи за студено позвъняване на някого, в който сте влюбени. Разберете къде са най-хубавите заведения за хранене, питейни заведения, паркове и магазини, като това може да бъде превъзходен метод да предизвикате концепция за среща. След диалог за разходка можете да го помолите да се причисли към вас на едно от тези места. Този метод е елементарен, разрешава му да разбере, че не сте отсам, само че открива опция да се опознаете.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР