Да намериш Специалния, Единтвен и Неповторим човек, с когото не

...
Да намериш Специалния, Единтвен и Неповторим човек, с когото не
Коментари Харесай

Елза Патаки и Крис Хемсуърт: Всички любовни истории са красиви, но нашата е любимата ми!

Да намериш Специалния, Единтвен и Неповторим човек, с който освен си подготвен, само че и тръпнеш в очакване да прекараш остатъка от живота си, може да бъде повече от сложна и предизвикателна, а от време на време наподобява даже като непостижима задача. А даже, когато ориста, Вселената или която и да е висша мощ, ни е отредила да го срещнем - това не значи, че пътят към безметежното щатие и безрезервна обич е лек.

Всяка същинска любовна история има своите върхове и спадове, само че когато индивидът, за който - даже без да го осъзнаваме - сме бленували цялостен живот, най-сетне се появи, ненадейно всяко тестване, прз което сме минали дружно и сами, придобива смисъл.

И ние, като всеки различен човек на планетата, обичаме да виждаме по какъв начин любовта победи и да се преубеждаваме, че Тя - Любовта, без която не можем, в действителност е над всичко, побеждава всичко и е способна освен да избави, само че и да промени и трансформира света към нас.



Днес ще ви разкажем една такава история - историята на актьорите Елза Патаки и Крис Хемсуърт, които, без значение от всички препятссвтия по пътя си, не престават да бъдат щастливи и честити дружно. Те са двама души, които споделят освен любовта към нелеката специалност, която са избрали, само че и още редица очарователни, дребни неща, които ги трансформират в сполучливите и влюбени в живота хора, които са.

Въпреки това, Елза Патаки и Крис Хемсуърт също се сблъскат с редица компликации преди да заживеят в своята лична приказка, която обезателно приключва с “и заживели щастливо ”. Те съумяват да преодолеят всяка спънка по пътя към щастието - от разлика във възрастта до географско разстояние и езиковата бариери в името на фамилията си, и с помощта на мощната обич, която изпитват един към различен.

Когато пътищата им се пресичат за първи път, Елза е 34-годишна испанска актриса и модел, а Крис, който е роден в Австралия, по-точно в нейната столица - Мелбърн, и също като нея, е избрал да посвети живота си на актьорството, е на 27 години.



Начинът, по който животът ги събира е колкото чудноват и необикновен, толкоз и непредвиден и трогателен, а отговорността и заслугата за първата им среща е на сътрудникът за гении Уилям Уорд, който е повече от уверен, че тези двама души просто би трябвало да се срещнат и не се поколебава да им провежда среща на сляпо при започване на 2010-та година.

От този ден нататък животът и на двамата се трансформира, и то за положително. Точно, както в сантименталните комедии, които сме привикнали да гледаме на огромния екран, двамата се срещат и един единствено взор е задоволителен, с цел да се влюбят незабавно и безвръзтно в индивида от отрещната страна на масата.

И просто по този начин - тяхната приказка стартира, само че както във всяка същински хубава любовна история и в тази пътят към любовта и щастието е подложен на теста на времето и е белязан с редица трудности

През септември 2010-та двойката прави връзката си обществено притежание, като двaмата вземат решение да минат дружно, ръка за ръка, по аления килим по време на 82-рата гала по връчването на най-престижните кино награди - Оскарите, а единствено няколко месеца по-късно - през декември същата година - двамата извървят един различен път - този към олтара, с цел да си кажат своето заветно ДА!



Това им решение се случва непринудено - без проект, без комплицирана и дълга организация, без безконечен лист с посетители, без блуждаене, с цел да подберат съвършения цвят салфетки, които да подхождат на покривката на масата. Просто тогава двамата са на отмора дружно със фамилиите си и в една напълно елементарна заран взимат решението да станат брачен партньор и брачна половинка.

Две години откакто животът, ориста и на първо място сътрудникът за гении ги събира, те посрещат на бял свят и първото си дете. Избират името Индия Роуз, а околните им не могат да бъдат по-щастливи за младото семейство.

В изявление, във връзка живота си с Крис Хемсуърт, испанската актриса споделя: “Всичко се случи доста бързо. Оженихме се, съвсем без да се познаваме, и година по-късно към този момент имахме дете. Всичко това оказа огромен напън върху нас и брака ни. Наистина не знам по какъв начин оцеляхме като двойка. Но не мога да съм по-щастлива, че всичко се получи толкоз добре и тъкмо по този метод, тъй като това ни научи, че макар че и двамата сме доста мощни персони, сред нас има и доста обич, и се обичаме безгранично. Истината е, че успяхме да се оправим просто, тъй като играехме за един тим, бяхме Заедно. ”.



Две години по-късно изявление - през 2014-та, в Лос Анджелис се раждат близнаците на двойката - Тристан и Саша. А с помощта на взаимната поддръжка и двамата им родители се оправят прелестно освен в персонален, само че и в професионален проект.

Те израстват дружно и всеки ден, всяка дребна борба и всяко огромно затруднение ги кара да се учат и да черпят сили и ентусиазъм един от различен. А и всички знаем, че в учебното заведение на живота - няма по-добри учители от децата, изключително когато те са плод на чистата, същинска и безуловна обич сред двама души.

Същата година Хемсуърт и Патаки вземат решение да изоставен Ел Ей и радикално да трансформират живота си, като се реалокират със фамилията си в Австралия. Слухове, касаещи персоналния им живот, предвещават раздялата им или допускат за съществуването на някоя буйна, извънбрачна спекулация, обкръжават двойката непрестанно - не тъй като са истина, а просто тъй като сходни злободневни “новини ” усилват тиража на жълтите издания.

Любовта, която двамата изпитват един към различен, обаче, е по-силна от всичко и е повода да не престават да бъдат дружно и всеки ден още веднъж и още веднъж да преизбират и да се влюбват в индивида насреща. Този, с който са решили да споделят пътя и живота си.

Те не стопират да се любуват на нови вълнуващи прекарвания и откровено усмихващи моменти Заедно, тъй като умеят да ценят, това, което Вселената, ориста и една инцидентна среща на сляпо са им подарили.

Ще приключим тази история с думите на Елза: “Всички любовни истории са красиви, само че нашата е обичаната ми! “, и с пожеланието и вие да намерите индивида, с който дружно да сътворите своята приказка, която обезателно да приключи със “и заживели щастливо ”.

Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР