Да жонглираш с тоалетна хартия вместо с футболна топка... това

...
Да жонглираш с тоалетна хартия вместо с футболна топка... това
Коментари Харесай

И футболистка №1 на България показа умения с тоалетна хартия

Да жонглираш с тоалетна хартия вместо с футболна топка... това е най-нашумялото " упражнение " в последно време. Упражнение, което опита и футболистка №1 на България за последните няколко години Евдокия Попадинова.

Попадинова, която от няколко сезона свети по американските терени, наподобява не прави разлика сред топка и руло хартия. И с двете се оправя извънредно добре, а във видеото си, оповестено във " Facebook " тя попита: " Това ли вършиме с цялата тази тоалетна хартия? ".

Разпространението на ковид докара до изключителни ограничения в международен мащаб, което докара до опашки в питателните магазини и презапасяване освен с артикули от първа необходимист, само че и с доста тоалетна хартия. А това открищи креативност в обществените мрежи и доста, доста колажи и мемета.
Мартин Петров жонглира с... тоалетна хартия (ВИДЕО) Бившият футболен национал насочи любопитно предизвикателство към свои сътрудници
Футболистите много бързо откриха различно приложение на тоалетната хартия, употребявайки я като топка.
Предизвикателството с тоалетната хартия: Стенли и Бербо отвръщат на удара (ВИДЕО) Мартин Петров пожонглира, ред е и на други
Мартин Петров стигна и по-далеч. Записа видео, в което жонглира с рулото от най-търсения продукт и провокира приятелите си да създадат най-малко " 10 крачета ", а Димитър Бербатов и Стилиян Петров одобриха с " финес " хвърлената ръкавица.

bTV приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР