Да използва годежния пръстен, връчен му от Големия брат –

...
Да използва годежния пръстен, връчен му от Големия брат –
Коментари Харесай

Джизъса се стресна от годежа със Златка

Да употребява годежния пръстен, връчен му от Големия брат – тази опция пропусна футболистът Благой Георгиев – Джизъса.

Самият той неотдавна пожела от екипа на „ Биг Брадър: Most Wanted” да му обезпечат украшение, с което да падне на колене пред обичаната си – плеймейтката Златка Райкова. Докато някои от почитателите чакаха това да стане на огромния край в понеделник вечер и намират пропуща за симптом на боязън, то други стигнаха до заключението, че всичко е било за пред камерите. „ Джизъса щеше да предложи, в случай че бяха спечелили. Той опитва да изнудва продукцията. Това не е обич, а чист пиар трик “ и „ Златка ще чака различен риалити формат, в който да вдигне женитба “, гласят част от мненията на фенове. В обществените мрежи се появи и смешка по адрес на футболиста, отпратка към паметните лафове на тризначките Вяра, Надежда и Любов -

„ Дека са ти пръстените, Благо “.

Припомняме, че на финала на предаването Георгиев и Райкова приключиха едвам на пето място, а четвърти се подреди артистът Станимир Гъмов.

Среброто и бронзовия орден феновете отредиха надлежно на силиконката Джулиана Гани и екстравагантната Никита Джонсън. Рапърът Стефан Иванов, по-известен като Уош Министерски съвет, завоюва купата „ Любима звезда на България “. Той поля уместно успеха си и пропусна да се появи в сутришните излъчвания, в които трябваше да приказва.

В интернет пространството се появиха редица смешки и за поп-фолк звездата Андреа, която беше измежду коментаторите в студиото в Нови хан. Изпълнителката на „ Всичко ми взе “ очевидно е качила няколко килца, което най-вероятно се дължи на здравословен проблем. Фенове обаче се посмяха на неин тил с мнения от вида:

„ Андреа май е изяла Кобрата по пътя към студиото “

и „ Андреа си не помни фотошопа у дома “. Подобни намеци по адрес на певицата се появиха и след мача на Кубрат Пулев с Хюи Фюри през октомври.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР