Да излизаш с разведен мъж не е престъпление, напротив. Всеки

...
Да излизаш с разведен мъж не е престъпление, напротив. Всеки
Коментари Харесай

Връзка с разведен мъж – какво да очаквате от бившата, децата му и близките

Да излизаш с разведен мъж не е закононарушение, в противен случай. Всеки човек би трябвало да получи втори късмет, с цел да открие щастието и вие не можете да го съдите за това. Има обаче някои компликации в този вид връзки.

Ето какво да очаквате при връзка с разведен мъж по отношение на хората, които са близки до него.

Ще слушате доста за някогашната му

Бъдете готови да водите диалози с разведен мъж за някогашната му, изключително в случай че процедурата по развода е в ход. Може да го попитате: „ Как мина денят ти? “. Той ще отговори философски с: „ Говорих с нея *бъдещата някогашна съпруга*.

Тогава един разведен мъж може да стартира яростно и горчиво да споделя какъв брой неприятни качества има някогашната му. Бъдете задоволително сигурни в себе си, с цел да изслушате какво има да ви каже за нея, без да анализирате прекомерно нещата или да приемате всичко прекомерно персонално. Няма по какъв начин да избягате от предишното на един човек, значимото е по какъв начин ще съумеете да се справите в бъдеще.

 разведен мъж Връзка с разведен мъж – какво да очаквате от някогашната, децата му и околните

Бъдете подготвени за срещи с нея

Ако един разведен мъж споделя с някогашната си отговорности като деца или домашни любимци, то е доста евентуално рано или късно да пресечете пътя си с някогашната. Дръжте се на състояние, в случай че това стане, бъдете учтива и доброжелателна.

Единият или и двамата може към момента да са огорчени от предишния си брак или бракоразвод. Вие може да се окажете в центъра на всичко това. Просто не забравяйте да покажете зрялост в тази ситуация и да не влошавате обстановката за вашия човек.

Домът му ще припомня на него и на вас за някогашната му

Ако си мислите, че един разведен мъж е много уталожен и постоянен в живота, помислете още веднъж. В случай, че той живее в фамилния дом, който е споделял с някогашната си, това може да е проблем в прочувствен проект.

Ще има мемоари, свързани с тази къща. Но виновното нещо е да разграничите двата живота, които е живял, и да го обичате подобен, какъвто е в този момент.

Възможно е да се чувствате осъждани от неговите другари и семейство

След като той ви показа на фамилията и приятелите си най-сетне, подгответе се да бъдете деликатно обсъждани и сравнявани. Те може да ви съдят и даже да ви опълчват на някогашната му, даже и той да не се е разделил с нея по ваша виновност.

Просто няма по какъв начин да угодите на всички, по тази причина не се тревожете. Важното нещо, върху което би трябвало да се концентрирайте, си остава връзката ви с приятеля ви и всичко друго рано или късно ще се оправи.

Ако разведен мъж, с който излизате, има деца, не настоявайте да се запознаете с тях

Това е сериозна граница, която ще би трябвало да поставите, в случай че се срещате с разведен мъж със семейство. Срещата с децата му е внимателно нещо, тъй че не настоявайте за това по никакъв метод. Възможно е той да не се усеща удобно да ви показа на децата си или децата му да не са подготвени да видят друга жена в живота на татко си.

Семейството му ще дефинира подобаващото време и място за това, в случай че реши да го направи, тъй че не настоявайте.

 разведен мъж Връзка с разведен мъж – какво да очаквате от някогашната, децата му и околните

Възможно е да се чувствате осъждана от децата му

Ако гаджето ви има деца, те също ще ви съдят. Това ще бъде неизбежно, само че въпреки всичко има някои неща, за които би трябвало да внимавате.

Начинът, по който се отнасяте с тях, ще бъде комплициран. Бъдете деликатни, тъй като би трябвало да се преценявате както с тяхното благоденствие, по този начин и с това да не преминавате никакви граници и да не обиждате както тях, по този начин и някогашната му брачна половинка.

Готови ли сте да се грижите за неговите деца?

Не забравяйте, че децата на индивида, с който излизате, неговото всичко. Няма значение дали той се схваща с майката на децата му или не, те са неприкосновени и са негов приоритет, даже пред вас. Трябва да свикнете с това и да се пробвате да го разберете. С един разведен мъж нормално получавате и децата му, даже те да не живеят с него, а с някогашната му. Вие също би трябвало да се грижите за тях.

Въпреки това, в случай че задачата на връзката ви е просто да се наслаждавате на частта със запознанствата и не сте подготвени да имате незабавно деца, преосмислете излизането с разведен мъж. Това не е смешка.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР