Да изглеждаш добре е естествена потребност на всички жени в

...
Да изглеждаш добре е естествена потребност на всички жени в
Коментари Харесай

Перфектни прически за средна дължина на косата!

Да изглеждаш добре е естествена нужда на всички дами в света. Всичките
билбордови облепени с най-красивите дами, и несъмнено с най невероятни прически, даже има дами с друга възраст.

Но какво ще стане, в случай че няма време или задоволително средства, с цел да се грижите за косата си?
Няма ли решение на подобен главен проблем в нашато време?

Всъщност има. От началото на годината задгранични звезди към този момент блестят на стилните
подиуми с прически до рамото. Идеално за всички типове коси, които също ви разрешават да изглеждате с 10 години по-млади.

С бретон или без тази дължина елементарно може да бъде направена в разнообразни стилове, най-популярната прическа в този сезон е лека, малко небрежна, като че ли преди малко сте се върнали от плажа. Такива талази са комфортни.

Колкото по-небрежно къдрава косата, толкоз по-свеж образ. Ако те са къдрави от природата, то просто би трябвало вярно да наблегнете къдриците.

1.

2.

На прави и твърди коси тази дължина наподобява не по-малко впечатляващо и съвременно. Не е належащо да се вършат размери или да се употребяват стилизираще артикули.

Поставете малко пяна на цялата дължина и моден образ още веднъж е най-хубавият ви другар. Тънката коса с такава дължина ще наподобява по-обемна, за сметка на нейната лекост и с цел да я подчертаите,трябва единствено малко да разрошите косата от корените.

3.

4.

5.

Ако желаете да добавите палавост, тогава нормалната плитка от едната страна е изцяло способна да промени външния тип, което ще бъде изцяло гратис.

6.

7.

8.

9.

Дължината не би трябвало да е тъкмо равна до рамото, може да е малко по-висока.
Равномерното постригване или леко филиране – зависи единствено от формата на вашето лице, само че последният вид е за предпочитение с цел да се получи по-млад образ. Можете да експериментирате с гъстотата на бретона, обаче специалистите поучават да не се увличате в това доста.

10.

11.

 

12.

Ако имате дълга коса и решите да я скъсите до раменете, кажете на стилиста, да направи по този начин,че да не изполвате всеки ден сешуар. Такава универсална дължина с добра професионална обработка разрешава да изглеждате млади и свежи без старания.

13.

14.

 

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР